lørdag den 6. februar 2010

Ny Crip

Jeg har været ude og besøge damen i huset med hunden. Damen der bor i det hus, jeg har købt. Huset der skal danne rammerne om mit nye udeliv, haveliv, fiskeliv og kærlighedsliv. Mit Liv.
De gode nyheder; jeg må købe damens fine gule (!) plæneklipper meget billigt. Huset er i bedre stand, end jeg først havde gennemskuet = stueetagen er tip top, fra ende til anden.
1. salen kræver lidt arbejde for at få de ønskede m2. Der er pt. 20 udnyttet - vi udvider til 45 over sommeren, så der både bliver et lille gæsteværelse og gæstetoilet.

Minus er de manglende m2, så i dag besluttede jeg at der snarest muligt, skal bygges et krea-sommerhus- i enden af haven med percola. Et rum, på ca. 15 m2, der er til mig, mine stoffer, mine kreaprojekter, mit humør og mine enestunder. det bliver godt. Jeg kan mærke det.
Min gode ven vil hjælpe med at bygge og designe "Hytten", og jeg forestiller mig noget a la:
Bare i ordentlige materialer og lidt større, og med dobbelt glasdøre.

Den søde dame efterlader ting og sager til mig, bl.a. en bunke fine mursten, jeg vil bruge til at bygge en røgeovn, til alle de fisk jeg skal fange.
Hjemmeliv, udeliv :o)

3 kommentarer:

 1. Ihh det er bare så fedt når man får lov til at komme ind og lure i sit tilkommende hus........

  Og når man så går ud derfra, kan man bare næsten ikke udholde dagene til man vitterlig står med nøglen i hånden !!!

  Min mor, "ryger" sine fisk i vores gamle weber, og de bliver nu rigtig gode, så hvis du ikke lige har tiden med det samme til at bygge, så...

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Det lyder som et virkelig dejligt hus :-)

  SvarSlet
 3. God ide med Weber Jule Mig, lidt mere overkommeligt, mens jeg går i gang med de andre projekter. Og så kan jeg ønske mig en weber dims som indflytter ;o)
  ...det er et dejligt hus Ully, lidt småt, men dejligt.

  SvarSlet