onsdag den 10. februar 2010

Inspiration

Cirkusvognen, jeg endnu ikke har fået fingre i, har givet mig inspiration. Der skal bygges skal der - om det er renovering af 'vognen', der dukker op, eller fra ny. Fandt det her billede:
Også en mulighed, og lidt mere moderne. Det ville samtidigt give en ret lækker lukket terrasse, så man kunne rende nøgen rundt og lege ølejr. (http://www.kvindelejren.dk/)
Hvordan er du indrettet?

3 kommentarer:

 1. Det ser bare godt ud det der. Selvom jeg principielt holder med ideen med skurvognene /cirkusvognen fordi den kan flyttes. Og ikke nok med den kan flyttes hvis du flytter. Den kan også flyttes rundt på grunden. Synes det lyder som en herlig ide at få sit helt eget kra-rum på den måde.

  Bor selv i lejet lejlighed i sådan noget lavt byggeri med to lejemål. Men det betyder at vi rent faktisk har egen lille bitte have. Og den glæder jeg mig til at lære at kende henover sommeren og foråret. Den er helt lukket, så ungen kan ikke løbe væk. :-) Trygt og godt!

  Kh. Vita

  SvarSlet
 2. Hihihi... ja.. at rende nøgen rundt i vores have er der ikke lige mulighed for... I hvertfald ikke, hvis vi ikeke vil ses...

  Vores nabo til den ene side er stadig ikke kommet sig over at det er et lesbisk par der er flyttet ind... Vi bor her jo også kun på 6 år...

  Men efter vi fik bygget vores overdækket terrasse, kan vi sidde rimlig ugeneret.. Dejligt !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 3. At rende nøgen rundt har nu aldrig talt såååå meget til mig, nu bor jeg også så alene for mig selv at jeg bare kunne gøre det - fx har jeg en udendørsbruser og kan bade i de varme sommeratner (den er solopvarmet), men jeg synes umiddelbart bedst om det andet eksempel.

  SvarSlet