lørdag den 9. januar 2010

*totalt-bande-sværge-sprutte-ikon*

Jeg har rodet med min blog igen. Det underlige er, at bloggen jo kun eksisterer, når den er udgivet, et eller andet sted. Og ve mig, de steder der bejler om, at jeg hos dem skal 'lægge mine ord'.
Jeg har i nogen tid haft en blog liggende hos smartlog. den fungerede ok. Jeg brugte den ikke så ofte og måske deraf kunne jeg ikke altid helt finde rundt i det tekniske, men jeg er jo også snart 40 (!).

I dag besluttede jeg så at flytte bloggen, til en anden udbyder - hvor jeg alligevel er inde dagligt, for at se de rss feeds (no idea hvad det betyder, det kan min telefon også), fra de 2 blogs jeg forsøger at følge (nej, jeg kan ved min gud ikke regne ud, hvorfor, jeg ikke bare kan få en mail hver gang der er nyheder).

Som sagt så forsøgt - for tror man det på NOGEN måde var muligt at eksportere/importere indlæggende fra den gamle blog til den nye?? Jo, jo, skrev begge udbydere, vi ejer dig jo ikke, kein problem, du gør bare sådan og sådan, OG DET GJORDE JEG SÅ, ca. 1.234.880 gange, men der var "problemer med at hente filen", så nu er det i frustration og affekt endt med, at jeg har slettet både blog og indlæg fra smartlog, så kan de lære det kan de.....selv om jeg nu, 5 minutter senere, måske tænker at tro, at det er mig der har tabt.....Velkommen til min 'nye' blog. Ganz Fresh.

1 kommentar: