onsdag den 27. januar 2010

En lille bitte smule indkøb

Ok, jeg erkender, at mine grænser er latterligt løse for tiden. Da jeg slækkede lidt på min egne regler i går (ikke købe ting til huset), og købte en fin blå hvidløgspotte, startede det...hvad det ikke skulle. Alligevel er jeg glad og tilfreds.
Jeg startede i Panduro, hvor jeg brugte...pænt mange penge på et Fimo-ler-startset med hele 20 farver. Faktisk sparede jeg 80 kr. ved at købe den store pakke. Dertil hørende begynder dimser til formningen af det fine ler. Det kommer til at give mange timers hygge tror jeg. Er der nogen af jer der bruger Fimo til noget?I Panduro, købte jeg også lidt forskelligt det hemmelige projekt. Jeg kan afsløre så meget, at der er mange timers arbejde i det og det er et par år siden, jeg sidst nørklede med den slags, men jeg glæder mig! I skal nok få resultatet at se...om et par måneder ;o)

Dagens 2. (0g 3.) køb, var på Lauritz.com, hvor jeg en tid har luret på et par kommoder til ...det nye hus....De blev mine idag, et godt stykke under vurderingsprisen.
Den store skal males og slibes, men den lille er faktisk så fin, at jeg tror den forbliver sig selv.


Så nu er der alligevel røget et par møbler ind over, til de 84 nye m2.
32 dage tilbage :o)

6 kommentarer:

 1. Hej søde dig - dit hus er så smukt så smukt. Hvornår overtager du???
  Fimo er kanon at lave perler med, så kan du lave de smukkeste smykker, fx i makrame...
  Håber du har det godt.
  Mange knus fra det kolde nord (Lene)

  SvarSlet
 2. De er så fine, de nye kommoder!
  Og glæder mig til at se dine ugle-kreationer i fimo. Glæder mig til at se dig.

  L.

  SvarSlet
 3. Heihei =) Så morsomt at du vil være med på min give-away; tre lodder i hatten til deg :)
  Jeg handlet faktisk også fimo på panduro i går; jeg skal bruke det til knotter på et skap, tenkte jeg. Har lett lenge etter noen fine knotter uten hell, så jeg får prøve å skape noen selv! Lykke til med dine prosjekter!

  SvarSlet
 4. @ Lene, jeg overtager 1. marts det fine fine hus. Har du egentlig en blog Lene og billeder af dine Fimo projekter?
  @ DF, i lige mås
  @ Frk. Fosli, ville elske at vinde din giwe away, total cool ugler. Knotter på et skab? Som i håndtag til åbne/luk? Har endnu ingen ide om, hvor meget fimo kan bruges til. Også held og lykke, glæder mig til at blive inspireret mere

  SvarSlet
 5. Fine ting...det bliver spændende med huset. Jeg har kigget rundt i den lille by for at se, om jeg kunne genkende det. Den fiske-side er rigtig god, flotte billeder, han har. En ven af mig , der fisker, gjorde opmærksom på den. Jeg kan vise dig et sted, hvor der ofte står fiskere ved lejlighed.

  SvarSlet
 6. Det vil jeg meget gerne vide. Er ret hooked på at komme i gang, men erkender at det endnu er lidt for koldt.
  Ps. Huset ligger tæt på bryggergården og hallerne

  SvarSlet