mandag den 25. januar 2010

Blue monday

Hvor er det fint solen skinner, trods mandag og på trods af at det er årets mest deprimenrende dag. Uden pis, der er lavet en videnskabelig udregning og alt muligt: Blue Monday
Jeg læste det på en medbloggers side, en amerikansk af slagsen, og hvad det gør for mig, er at jeg faktisk er en lille smule taknemmelig over, at min mandag ikke er helt så deprimerende, som andre mandage gennem vinteren har været, trods videnskabelig udregning ;o)

Tidligt op, arbejde og nu fri. Har renset min kalender de næste uger, for alt udenoms tam tam, der skal gøres til bestemte tider osv. udover hvad der har med katten, kæresten og hushandlen og flytningen at gøre.
Tankerne flyver lidt hver dag, med nye projekter til den kommende oase.
Fx. temaet sofa. Jeg skal have én, eller flere eller noget. I går kom jeg til at tænke på, hvor fint det ville være at få bygget en sofa (selv om jeg har set mig lidt lun på en Bolia sofa). i Stedet at få lavet en vægseng, eller to og lægge gamle gode springmadrasser i, få syet noget fint betræk og så mine kæmpe puder, der skal ombetrækkes.
Puderne har jeg prøvet at sy før, sengen skal jeg have hjælp til af en tømrer og så skal jeg finde en mulighed med betrækningen af madrasserne. I det lille hvide hus, vil en sådan vægsofa betyde, at der ikke kun er sidde plads, men også soveplads til 2 af de mange gæster, der forhåbentligt dumper ind sommeren over. Og vi kan selv sove der, når håndværkerne går i gang med førstesalen.

Fine sager kunne det blive, måske endda med skuffer under, til alle de kreative ting.....

Jeg håber din Blue Monday har været lige så drømmende?

Fandt billedet af det mosaikbord der inspirede mig til et større et af slagsen


Fint ikke?

2 kommentarer:

  1. http://www.teaforjoy.blogspot.com/

    Dét her er også fin inspiration - bladr gerne et par sider hen for at se indretningsbillederne:)

    L.

    SvarSlet
  2. Uhh, ja, det er også fine sager...er straks føjet til min 'follow' liste :o)

    SvarSlet