tirsdag den 13. november 2012

Magien er tilbage


Kan i huske sidste vinter, hvor L. var i Australien og jeg tog til hovedstaden for at se "Hvid Magi", med Sort Samvittighed?


Hvor det var svært at få armene ned, hvis man bare engang har været lidt forelsket i Anne Linnet og hendes Univers?

Hvor jeg var bange for at de ville mishandle Anne og mit univers, men i stedet formåede at lade mig genopleve alle mine ungdomsforelskelser, aftener alene på pigeværelset og det lykkedes dem at lade mig føle mig  "På tværs i mit Univers" med de 300 andre der sad i salen?

Nå. Det kommer til at ske igen. De er her igen. De gør det igen. For sidste gang. De er tilbage og jeg har fået billetter fordi jeg er så skidesød og pæn (og sporty).

Hvad der er endnu bedre (for jer), er at jeg har fået lov at udlodde 2 x 2 billetter til den 27. november. Ja, du hørte rigtigt. Du kan sammen med en ledsager (gen)opleve Hvid Magi, denne gang på Betty Nansen Teatrets hovedscene.

U wanna go? Så send mig en kommentar og fortæl mig hvad dit ynglingsnummer er  med Anne Linnet (nej, den nye plade tæller ikke og jeg vil heller ikke høre hvor mange kvinder du har knaldet)  så deltager du i min lodtrækning på søndag d. 18 kl. 12.00.

Sæt i gang <3

7 kommentarer:

 1. Åh, jammen det må være "Tusind stykker". Bare fordi den er hvinende smuk.

  Du slipper for at få at vide hvor mange damer jeg har nedlagt;)

  Plejer bare at være anonym... men vil i dagens anledning kalde mig HemmeLine.

  SvarSlet
 2. Det er jo en umulig opgave at udvælge bare én Linnet-sang. Damen er jo fantastisk.

  Tusind Stykker, Smuk og Dejlig, Barndommens Gade og Forårsdag er dog mine absolutte yndlings fra hende af. Jeg kan faktisk også ret godt lide Agenda, hun lavede med Lizzie.

  Hvis jeg SKAL vælge kun én, må det nok blive Smuk og Dejlig. Der er sådan en fin stemning over den - hjerte/smerte på den gode måde.

  Har vist ikke kommenteret her før - men kald mig bare T.

  SvarSlet
 3. Årh hvad, hvor sejt!!

  Jeg tænker på "Engel" fra albummet "Her hos mig", som min fine frues og min sang, så det må blive den.
  Albummet udkom i den periode, vi gik og "varmede op til hinanden" og "Engel" er spot on på hele set up'et omkring vores møde.

  Og nej, den nye plade tæller ikke. Som i; overhovedet ikke!

  SvarSlet
 4. Jeg tør godt være ikke-anonym og stå ved min kærlighed til Anne Linnet ('s musik... Har hørt i vindruevinen at hun efterhånden er godt brugt :) )

  Og selvom det er megetmeget svært at vælge, må jeg sige "Engel" fra "Her hos mig". Den er god (men det er der jo meget af Anne Linnets musik der er) og så husker den mig altid på hvor meget jeg elsker hende den søde jeg deler børn, seng og alt med.

  Og jeg ved godt hvem jeg vil invitere med hvis jeg vinder... :)

  SvarSlet
 5. Ja, vil altså ikke deltage.... Men... Smuk og dejlig... Elsker jeg...

  Men vil ønske dig en rigtig god fornøjelse !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 6. Det er svært, men Du er min datter er en all time yndlings. Lyttede til den mens jeg sad på Hvidovre Hospital med min kæmpemave og ventede på at blive sat i gang.

  SvarSlet
 7. Åhhh vil virkelig gerne vinde!!!!! Men det er svært med en yndlings... Tror det må blive Barndommens gade, fordi man bliver både glad og sørgmodig...\Sarah

  SvarSlet