søndag den 1. januar 2012

Velkommen 2012

God mad, gode venner, fint tøj og de obligatoriske fancy hatte, det var vores nytårsaften. Inde i byen og Gud hvor jeg elsker natbusser. Genial opfindelse, når man gerne vil skåle med og kæresten ikke har kørekort.
Der var quiz, der var mavepine, der var fin stund med L. foran nytårsgudstjenesten på TV, Kathrine Lilleør, der sagde fine ord om sorg, der ramte indeni, og et par tårer flød.

I morgen er det hverdag i 2012.
Kæresten og jeg nåede ikke at skrive de gode ønsker for hinanden, som vi gjorde sidste nytår, men jeg ved at vi ved dem og har dem i hjertet. 2012 vies til nuet. Den påmindelse om at vores bedste tid er i nu, både alene og sammen. Når vi forsøger at planlægge og kontrollere for meget, forsvinder magien i de små daglige ting. Når jeg forsøger at kontrollere mine omgivelser mærker jeg ikke nu, men tænker fremad og planlægger og vippes hurtigt at pinden når andre og andet påvirker mine planer, hvad virkeligheden jo oftest indeholder, andre, og jeg sidder tilbage med tabte forventninger, fiasko og skuffelse.

2012 jeg byder dig velkommen selv om jeg allerede nu ved at du kan blive en bitch. Så kan det kun gå opad?
2012 i surrender to you, så lad os løsne de sammenklemte baller, slå en prut og få os et grin.

5 kommentarer:

 1. Godt nytår til Jer begge !

  Og ja 2012 har bare at blive et godt år, ellers sparker vi igen !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Det lyder meget klogt, det der med nuet synes jeg. Dejligt lige at være herinde igen. Har været mere eller mindre væk i mig selv, men glæder mig til at få læst lidt op på lebbeliv og det hele.

  SvarSlet
 3. Godt nytår til dig og din. Ja selvfølgelig bliver det et godt 2012: Det er hermed besluttet.

  SvarSlet