søndag den 23. oktober 2011

Oktoberdage

 Det starter sådan her...i haven.

Måneder senere ser de sådan ud. 

 Timer senere kan de se sådan ud. Hr og Fru græskar.

 Fruen

 Herren

 Det starter sådan her. 
Fra haven: Tomater, jordskokker, butternutsquash, æbler, timian og bredbladet persille. 

Tilsæt hvidløg ad libitum, olivenolie, sirup, salt og peber og lidt kirsebæreddike. 
Bag ved 80 grader 4 timer, 2 timer ved 100 grader og 1 time ved 180 grader .

 7 timer senere ser det sådan ud og smager fantastisk som tilbehør til mad eller på godt brød. Inspiration hentet fra Tina Dalbøge .


5 kommentarer:

  1. lækker mad....sidder her og sniffer morgenmadslugt på hotel i Dijon...men kunne nu godt fortære sådan
    en omgang bagt grøn glæde.....og ja, alting starter et sted....

    SvarSlet
  2. uhm!

    Det ser f..... gal... rigtig godt ud og jeg får da lyst til at lave noget lignende...tomaterne har vi ikke flere friske af...men jeg lader mig inspirere alligevel...måske jeg bare kan bruge noget som er bagt og i fryseren...mhm! mine tænder løber bare i vand...vi har dyrket græskar for første gang i år og det er ikke sidste gang...det smager så godt....

    venligst Anita

    SvarSlet
  3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  4. MUMS da!!!

    Er en sucker efter bagt grønt - Smagen blir´bare så himmelsk efter en tur i ovnen, helt anderledes end rå/ kogt.

    Håber ellers, at lys og kærlighed varmer og trives i det Fynske land!!

    SvarSlet