fredag den 19. august 2011

Meltdown efterspil

Min læge støtter mig. Min læge er min ven (ja, ja - det er hun ikke, but you know....). Vi "opper" antidepressivs-/angst medicinen en tand for en tid og jeg har en stående telefonisk linje til sygemelding, hvis jeg brænder sammen. Så vidt så godt.
Men arbejde er også pause. En stjålen pause i de sorte tanker. De negative tankemønstre. Følelsen af "giv op", der er der konstant. Det sorte dragende hul. Jeg er så fucking bange for den følelse, at jeg glemmer at den eneste måde jeg får det ventileret, er ved at være i den. Tillade mig selv at ville ønske at dø. Få grædt de tårer det stadig medfører. Græder de tårer angsten for at miste det jeg med det yderste af neglene holder fast i. Det jeg har tilkæmpet mig. Min kærlighed. Mit hjem. Mit job.

Linjen til moderdyret er ikke lukket. Rent kommunikativt er den. Jeg giver hende plads, men det handler i virkeligheden om, at jeg slet ikke vil hende lige nu. Så hendes afvisning passer mig godt, selv om jeg ved at jeg burde....alt. Fixe hende. Hjælpe hende. Give hende alt og mere til. Det er det der er kodet ind. Det der måske aldrig forsvinder. Det der er årsagen til borderline. Den ubrudte betændte symbiose.

Træt? Gu er jeg træt. Helt ind i sjælen. Sjælen, der står og kigger ned i den sorte hul. Føler sig suget ind og ned af. Men kroppen er i alarmberedskab. Over alt. Over ingenting.
De enkle ting. Det er de enkle ting jeg skal fokusere på. Søvn, mad, tryghed. At overleve en arbejdsdag uden for mange fejl. At stole på at L. holder fast og ved.
Weekenden er velkommen. Jeg ville ønske jeg også følte det, for i virkeligheden betyder det ikke noget hvor jeg er, når jeg er her.

En dag af gange P. En dag af gangen.

Ps. tak for jeres kærlige kommentarer.

6 kommentarer:

 1. knus......og har mirabeller i tøndevis, hvis du skulle få lyst til at sylte...eller L. skulle måske :-)

  SvarSlet
 2. Sender kys, tanker og blide strøg!

  SvarSlet
 3. Vil bare fortælle at jeg har fulgt med på sidelinien her de sidste dage, og jeg har tænkt på dig, men har bare ikke haft overskud til at kommentere. Har heller ikke så meget at sige lige nu, men sender dig et kram af proportioner.

  SvarSlet
 4. Marianne - Selv <3

  Lavendel - måske du skulle starte noget brændevin, hvis du har tønderne?

  Anne - <3

  Vicky - Der er heller ikke det store at sige, men tak for kram

  Jette - <3

  SvarSlet