torsdag den 11. august 2011

The hard stuff

 Billede lånt her

Jeg var med min mor til de indledende samtaler på sygehuset i dag. Standard stuff. Tale med kirurg. Tale med sygeplejerske. Tale med anæstesilæge. Vente. Meget vente. I morgen kl. 07.00 skal hun indlægges, for at få den kikkertoperation hvor de under operationen kan sige om de kan fjerne kræften eller om de lukker hende igen og giver hende kemo. Please let it be removable. Radikalt. 

Thats not the hard stuff. The hard stuff er at moderdyret enten ikke taler og ser ud som om hun befinder sig i et andet univers end os andre. The hard stuff er når hun flipper ud på mig, fordi jeg ikke forstår det hun siger - fordi hun ikke taler i hele sætninger og næsten får mig overbevist om at det er mig der er tosset.
  The hard stuff er, når jeg må korrigere hende i samtalerne med eksperterne, fordi hun misforstår dem eller ikke mener hun fejler andre ting (vi nævner i flæng gigt, diskusprolaps og mavesår).

The hard stuff er at hun ikke kommunikerer og lukker ned. Ser sig ond på mig og min bror. Sidder og ser tv i stuen, mens vi forsøger at leve omkring hende.

The hard stuff er at jeg er numb. At jeg som hende gerne vil være et andet sted. Sove fra det. Sige at de alle skal gå væk (min mor, lægerne, dem der vil købe min campingvogn, mit arbejde, ...L.) Lad mig være i fred. Please. 


2 kommentarer:

  1. Her kunne jeg rigtig godt bruge en kramme-smiley, for der er ikke så meget andet, jeg kan sige...

    SvarSlet
  2. Ja, det er sgu hårdt at være jer lige nu....ved du hvad, jeg forstår jer begge! Giv din mor en krammer fra mig, når du ser hende. knustil osse dig!

    SvarSlet