lørdag den 16. april 2011

Bygge Bob

Som opsamling på al ugens snak om byggeri, "you can do it" og konkurrencer, gjorde jeg klar på 1. salen til at kampmale badeværelset. Kl. 07.30 var jeg klar med kaffe, P3, arbejdstøj og en nutellamad i maven....for derefter at tusse ned i haven og bygge den her:


Kan du se hvad det er?Nu malet sort


Det er da en brændeskjul-læskærm-have-bar. Nemlig. 


Sidste år skældte jeg ud på de her, der ikke ville gro som de andre frø, og ikke blomstrede. Overvejede at flå l.o.r.t.e.t. op, men nåede ikke til det. Og se nu. Der er én lille blå blomst på. Mon det er forglemmigej? Nej, jeg kan ikke huske hvilke frø jeg strøede ud sidste år


Klematissen (tissen?) kampvokser


Spire-børnehaven sættes ud hver dag. Og ind hver aften. Jeg bliver nok NØDT til at bygge noget i morgen, hvor de kan stå ude natten over. 


Radiserne, sået 3. april kan derimod stå ude dag og nat. I køkkenhaven :o) Good girls!


Og de hollandske tulipaner er BARE klar. Måske i morgen? 

8 kommentarer:

 1. Tre brnædeskjulslæskærmshavebare mere og så et tag, og bum du har dit hyggeskur. Kan virkelig ikke se hvad du skal med handyman når du kan selv :)

  -Kristine

  Ps. Har selvfølgelig lagt en stemme på dit projekt hos Stark, forventer invitation til en kop kaffe og et kig på bygværket hvis du vinder :)

  SvarSlet
 2. De tommelskruer sidder da helt rigtigt på. Det er jo et helt slot når L kommer hjem!

  SvarSlet
 3. Good Damish, hvor har du nået meget her på Dronningens fødselsdag- og det er slet ikke nødvendigt med en handyman - du er og bliver den største handywoman jeg kender - you can do your own house - when you win :0)))))

  SvarSlet
 4. Badeværelset looks gorgeous. Har jeg sagt det før?;) Og dine spirebørnehaver er det cuteste. Wish I was there.

  SvarSlet
 5. Nøøøj..hvornår skal baren indvies....har forglemmigejer i massevis, så bare til, så bringer jeg ...og hvad med lavendelstiklinger???Hører det sig ikke nærmest til i et banehus' have? Spørger jeg bare.

  SvarSlet
 6. Bliver sgu altid forvirret når jeg ser en anden Kristine har kommenteret ;-) men det jeg ville sige var at nu har jeg fået dårlig samvittighed i forhold til min kolonihave. Måske man skulle cykle derud, det skal jo væk ukrudtet.

  SvarSlet
 7. hej Prophecy...dejligt at se dit flotte bararrangement...superflot...jeg er vild med at bruger det der brænde og så også at det er sort...meget elegant...jeg bliver helt inspireret til at lave noget med træ...( og noget andet end noget med potter ....)...men arbejdet kalder her en søndag og jeg skal ned på markstykket og hjulhakke ukrudt...men det kan jeg heldigvis også godt lide....man kan se man kommer nogen vegne...
  og jeg er bare vild med din terasse....i det hele taget dit hus...det er så lækkert....og man når sgu nok det meste...rigtig god søndag til dig..her skinner solen en smule ind imellem lidt overskyet..men fint vejr...:O)

  SvarSlet
 8. Kære alle,
  tak for de fine kommentarer. Jeg snyder og giver fælleshilsen, fordi mine fingre er limet lidt sammen efter det der skulle have været et lille læ sted til spirebørnehaven, men endte i en totalrenovering af endegavlen på carporten. I mit hovede er det nu næste et fuldt størrelse drivhus, skal bare lige finde dør med ramme, og nogle gamle vinduer. Er der billeder, det er der nok vist lige, men tør ikkeoverføre noget af frygt for at have mac limet til den ene hånd og kameraet til den anden.
  Jeg vender tilbage, skal liiige arbejde 3 dage (damnit Krystle)

  SvarSlet