tirsdag den 15. februar 2011

Rundstyk

Jeg løj. Jeg løj da jeg i morges skrev, at jeg glæder mig til Københavner tur. Jeg er stinke muggen i dag. Jeg får SPAT af blæsten, der larmer og river i mit tivolitelt, min campingsvogn pressening, der giver mig tuden i ørerne når jeg går udenfor. Jeg savner min kæreste og jeg får SPAT af at gennemtænke hver en krone, for at se om der er penge til en billet down under. Jeg får SPAT af håndværkere, murere, tømrere, blikkenslagere, elektrikere, malere og zink mennesker. Jeg får SPAT af at intet i mit hus er færdigt, at jeg ikke kan være her, mine få ting ikke kan være her fordi hver eneste m2 er stoppet med håndværkere materiel, håndværkere og rod. Jeg får SPAT af at mine hænder ikke kan gøre noget ordenligt længere, og at jeg ikke kan fuge, male og pis som jeg burde, fordi jeg så skal bruge penge eller vennetjenester på det.

Pisse SPAT lorte dag. Ja, og undskyld løgnen. Men i skrivende stund gider jeg ikke hele moletjavsen med rent tøj (!), i bad (!), togtur (jeg får SPAT af DSB), VIP forpremiere, Anne Linnet (who cares), og lorte storby, mens håndværkerne roder huset til, uden at jeg får en skid ud af det.

JEG FÅR SPAT OG JEG GIDER IKKE. BASTA.

(løber vist lige en tur...)

11 kommentarer:

 1. Ud med det - sådan! Spat er et fedt ord.
  Ps - jeg er ret handy (og sjov) hvis du skulle få brug for en handy-lebbe i det hvide hus :-)

  SvarSlet
 2. Grrrrrrrrrr....forstår dig SÅ godt, suredame! Og så når der virkelig ER grund, må man sgu godt få spat....det siger L.M. osse...ring hvis...så ordner vi sgu da hele verden. Kommer gerne...hvis ikke, vil du så med til Vejle i morgen eftermiddag efter et vindue...vi kunne jo crashe genbrugser :-))

  SvarSlet
 3. hej Prophecy...jeg vil sgu også få spat med håndværkere i huset...og no matter what...så er en løbetur i blæsten i hvert fald noget der frisker op på en eller anden led...og så er det sgu lige før jeg selv får lyst til alle de der eder og forbandelser...der er noget selvrensende over det...men det bliver vist kun til et par sgu her i kommentaren...så må du nøjes med videoen....
  Jeg læste engang en bog som ung...min søster læste den også....og jeg kan huske vi gik og snakkede om den der maskine, som var i bogen...det var enmaksine, man kunne stille sig op på og stille sin krop og sit hoved under et eller andet...måske en kunstig hånd...og så trykkede man på en kanp...og så klappede hånden én på hovedet og en kunstig stemme sagde" du er god nok" ( noget i den retning)...og hver gang jeg syntes verden gik mig imod, kan jeg huske....så tænkte jeg på den der maskine...måske skulle man også komme en mønt i...kan ikke huske det i detaljer...det var bare sådan en absurd historie i den der bog og jeg kan stadig i visse situationer komme i tanke om den...og jeg tror alle dine spat fik mig til at huske den....
  men jeg sender lige din vrede en venlig tanke...sgu...

  SvarSlet
 4. Hvor dejligt ikke at være alene !!

  Men skod at du også skal få spat !!!

  Håber at løbeturen fik hjulpet dig bare en lille bitte smule , hvis ikke en stor smule !!

  Tror altså at det bliver en fed oplevelse... Men kender alt til ikke at gide/orke alt det der ligger forud at skulle noget ......... Og så endda rimlig langt væk hjemme fra.

  Lyder dyrt med en tur til L...... Men dejligt hvis det kunne lykkes... Hvor mange mønter skal man bruge ?

  Hyggehygge og mange tanker
  Marianne

  SvarSlet
 5. SPAT i er søde.

  Dröm - jeg får SÅ meget brug for både en handylebbe og en sjovert (!) eller 24, når vi når så langt. Har sagt til L. at jeg venter så kan hun som straf (!) male det hele når hun kommer hjem, men det lyder sjovere med flere og en kasser bajere engang i august? Malerfest? Måske beholder jeg campingsvognen en sæson mere

  Lavendel - vil skide gerne i genbrugs med dig, men i morgen skal jeg jo til skide forpremiere og skide København. Næste uge? En fast aftale, for vi er sgu ikke gode til det

  Anita - kender godt det der med at der sættes tanker igang, lyder som en syret bog og maskine. Men menneskeversionen er skide federe, du ved - nogen klapper dig på hovedet?

  Marianne - sandheden er jo, at jeg bagefter er glad for at jeg kom ud, lever totalt eneboeragtigt (bortset fra de skide håndværkere). Australien er pisse dyr. Billetten alene ( 9.000-11.000 mønter jeg ikke har), gør det ikke alene.

  SvarSlet
 6. Det er sgu da fanme også en spasserspatsituation..

  SvarSlet
 7. Knus kære. Ville ønske jeg var frisk og havde penge, så kom jeg og gav en hånd med. Drømte jo forleden om Lavendel!!! så det må betyde at jeg skal se at få startet bilen og tage til fyn.:))

  Om ikke andet så er det skønt at se hvordan du får nogle af frustrationerne UD herinde. HEP for det kære.

  Til vi en dag mødes..
  Knuuuus
  Henriette :))

  SvarSlet
 8. Ja, vi laver en aftale...hvad med..tirsdag???

  SvarSlet
 9. Shit jeg forstår dig - og i bund og grun kan vi vist give vejret skylden .. ik? HADER det her vejr!! det hele er bare lysere på en forårsdag hvor solen bare skinner!

  GOD dag ... trods alt.

  mette/ fruea

  SvarSlet
 10. Jeg tror altså ikke du løj. Jeg tror, du prøvede at overbevise sig selv, om noget du godt vidste du egentlig ikke gad. Men det er da okay - nogen gange er vi lissom nødt til at tricke os selv. Som om vi er den voksne, der snakker til det barnlige selv, og gør som om at alt er under kontrol og "det bli'r vel nok sjovt" mens man i virkeligheden ikke aner hvad man laver eller synes det er spor sjovt.
  Håber, din SPAT dag trods alt bli'r god.

  SvarSlet