lørdag den 27. november 2010

Pænt meget af det hvide

Jeg er her endnu, men projekt job og kørsel til og fra giver ikke det store overskud hverken tids- eller energimæssigt. At all. 
Så glad var jeg da weekenden kom. En weekend der startede med sne. Så meget sne, at jeg kun nåede halvt på job, inden jeg vendte om. Snemasserne gav kørselskaos i det indre Odense. Så efter at have bevæget mig (og bilen) 7 km på en time, vendte jeg kareten og tog en hjemmearbejdsdag.


Men men men, så gør vi det bare til noget superhelt noget med alt det sne. Kæresten blev pakket i skitøj, kælken fundet frem, nu med monteret charme mælkekasse og så tog vi på indkøb.


Verden er tyst og gaderne ligger stille hen på Nordfyn. Og Banehuset? Banehuset er blevet til en tegneserieagtigt idyllerisk scene fra Nøddebo Præstegård. 


3 kommentarer:

 1. Nøøøj, hvor har I meget sne....var i Bogense i går ved 17-tiden...der var nærmest ingenting!

  SvarSlet
 2. Ja... Du har da godt nok også fået en pæn klat sne.......

  Men hvor ser det bare vildt hyggeligt ud.. !!!

  Smart med den kælk der !!!

  Jeg er i overvejelse om jeg skal gå ud og ryde for 3 gang i dag... Eller om jeg skal gå et smut i brugsen ... Bare lige for at hygge shoppe lidt rugbrød, som een eller anden har glemt at købe i går !!!!

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 3. Dejlige billeder - selv om det er træls at skulle på arbejde i al den sne. Her hos os er vi sneet inde, men det har sin helt egen charme :-)

  SvarSlet