tirsdag den 30. november 2010

Glashjerte

(Kilde: L)

Jeg tumler med livet. Tager livtag, mærker smerten indeni, der ikke kan benævnes. Ikke forklares. Bevares, operationer, husbyg, flytning, livets generelle udfordringer. 
Dem har vi alle, de kommer hele tiden. Det er det livet gør. Det kommer, om du er klar eller ej, og for tiden er jeg ikke klar. Min krop værker, mine tanker går i ring eller for hurtigt. Er det blot en følelsesinfluenza, eller skal jeg forvente at det er det tunge skyts, der er komme for at blive, før jeg vender mig mod hjælpen. 
Jeg er tryg her. I huset. Med papir, saks, pen, og garn. Med katten, med L. når hun er her. Jeg bliver træt over en rudekuvert eller en håndværker der ringer på. Men her er tiden min egen.

Jeg er ikke tryg i mig selv, og jeg er slet ikke tryg i hverdagen udenfor, med krav, kunder/klienter, 2 arbejdspladser og tilsvarende nummer chefer. Hvornår skal jeg sætte bremsen i og bekende kulør. Når jeg knækker foran dem? Før jeg begår en fejl stor nok? Når jeg bliver kaldt til samtale fordi 'det vist ikke går så godt?'?

Jeg tumler. 

7 kommentarer:

 1. Følelsesinfluenza. Det er et godt ord.
  Er det dit eget?

  SvarSlet
 2. Det lyder ikke rart. Det er influenza jo sjældent - uanset hvor den sidder! Håber, hvile og varm te hjælper blot en smule. Smuk titel i øvrigt; præcis sådan kan det føles...

  SvarSlet
 3. Sikken et smukt glas hjerte !

  Har igen kloge ord... Kan kun sige at nogen gange fylder livet bare mere end anden... Og for mig sker det mest i den mørke tid...

  Jeg er ikke til lys lamper... Men tror og føler mere for at glo ind i brændeovnen´s flotte og varme lys.....

  Og... man kan have mange dybe samtaler med sådan en... Og.. den skælder ikke ud... Eller giver tåblige gode råd man ikke føler man kan bruge....

  Mange tanker
  Marianne

  ps... Du er stærker end du føler dig.... Du er kvinde !

  SvarSlet
 4. Kender det kun alt for godt. Og du må passe på dig selv. Hvad ville du sige til en veninde, der havde det sådan, som du har det?

  SvarSlet
 5. Knæk ikke!

  Kender jo ikke så meget til din situation, men det lyder som om du har et hårdt arbejdsliv.

  Der er intet arbejde der er værd at gå ned på.

  Måske er der også så meget andet der fylder....
  Men du finder ud af det.

  Knus Karina

  SvarSlet
 6. KadaHoe, mon ikke andre har sagt det før mig?

  Lavendel, tak nabo :o)

  Anne T, Tak - tager kaffe i stedet, men tror ikke det løser det på sigt.

  Marianne, jeg ved ikke om jeg tror på lyslamper, men de er en del af mit vinterritual - just in case.

  Reke, det var et damn godt spørgsmål. Den skal jeg tygge på.

  Karina, jeg tror ikke mit arbejdsliv er værre eller bedre end så mange andres. Faktum med to jobs er dog hårdt i længden. Det der før gav afveksling giver nu frustration. Og fakta er, at jeg ikke kan det jeg vil, som andre kan...længere.

  SvarSlet