onsdag den 20. oktober 2010

Stilstand over uvejr


Jeg har set frem til dette. Uanede mængder af tid og dage, til at føde sjælen. Gå lange ture, blive ladet op. Nyde nuet og se Banehuset forvandle sig trin for trin til et lyst paradis. Drikke hvid te og læse de 7-8 romaner og 3-4 selvhjælpsbøger jeg har samlet til lejligheden.
Huset, min største hule til dato. Hvor L. skal gå barfodet rundt i kjole, gravid, med en unge på slæb, eller begge dele, mens jeg roder og bygger i haven (nej, jeg gider ingen kommentarer om stereotyp i dag). Se venner jeg ikke har set alt for længe. Samtaler over te og kage.

I stedet finder jeg mig selv i en tilstand af surmuleri, apati og træghed. Jeg gider sgu ikke gå tur. Det har jeg aldrig gidet. Jeg ligestiller det med søndagsbilisme, formålsløst og energispild.
Selvhjælpsbøgerne,  til fordybelse og oplysning, gider jeg sgu heller ikke. Selvhjælp-smellhjælp. My ass.

Den barfodede gravide dame, arbejder som pokker i Århus, fordi hun først skal ud og rejse og så tage den der uddannelse og et kørekort, før hun er klar til voksen (!) liv med mig, og blive bundet fast på Nordfyn. Og sådan ønsker jeg det også, men altså idag.....

Jeg gider ikke samtale særlig meget. Jeg ved jo alt, ikk. Og te er for hippier. 
Problemet er, at spise morgenmad, drikke kaffe og ryge smøger ikke kan udfylde en hel dag, uger og måneder. Pis.

Så i dag, kan det rende mig langsomt det hele. 
P.s Soveværelset er Meg Ryans, selv om det jo faktisk er mit. Selv om jeg ikke gider. Noget. I dag. 


5 kommentarer:

 1. Lader til du har en hel alm 2 dagen der på.... Hvor det hele bare er øv og kan rende en.....

  Og de dage skal der være plads til !

  Håber du får lidt besøg i dag... Selvom du ikke er i humør... Lavendel har en masse vente tid... Måske I skulle slå i følges.....

  Ærgeligt du er så langt væk... Ellers ville jeg komme og kilde dig... ( det er midlet til at godt... ) hihihi

  Stort knus her fra...
  Marianne

  SvarSlet
 2. sq å fåk - det er da en lille Solstråle, der skriver her - her har håndværkere, der skal lave noget el til den berygtede kloakpumpe meldt deres ankomst i morgen tidlig ----klok 8!! Og de skule på 1. sal - tror du liiiige, madammen fik travlt med at katastrofeoprydde! f&s Hvad med en lille hav-skov-gåtur i måren efter det???Kan hente fruen - hvis hun ikke er alt for upasselig! JA selvhjælpsbøger er da noget underligt noget.Kærlig hilsen naboen

  SvarSlet
 3. OG så lige Marianne....narj, Lavendel rydder op i dag! hihihi

  SvarSlet
 4. :)
  Hej Prophecy
  Åhh ja. Kender godt de dage, som jeg har haft forventninger til og hvor min dovnskab og dårlige humør ødelægger det glansbillede, jeg havde i hovedet. Heldigvis var de dage ikke ved.
  Håber for eksempel det hele ser helt anderledes ud. Når først L har været down under (og et halvt år går fluks) så er hun helt sikkert klar til at gå barfodet rundt i dit (jeres) fine hus, i kjole og med gravid mave.
  Hav en god dag
  Mange hilsner Karina

  SvarSlet