lørdag den 11. september 2010

Lørdag morgen

Er stået op. Efter endnu en urolig nat, med skift at uoverskueligt mange t-shirts. Jeg ved ikke hvad det er, men jeg sveder som en tyk mand hver nat og har glæden ved at skifte både tøj og vende dyne 3-8 gange hver nat. Det er anstrengende.
Når jeg kl. 05.00 beslutter at stå op, i stedet for at vende dynen (igen, er jo gennemblødt så whats the point), mens L. og katten stadig slumrer - vel katten følger mig i røven og spinder her ved siden af, så kan jeg nyde weekendens og ugens første HJEMMEDAG.
Jeg kan sidde med den gode kaffe, lysene tændt, høre L. trække vejret ovre i sengen og gøre mac-ting.

Det er luksus. Jeg skal arbejde på huset i dag, køre eternitplader væk og gammelt murværk. L skal læse (og bage boller, slå fortelt ned og lave mad?). Vi skal ind i rumlen igen med at være weekendkærester. Sommeren har været en luksus og udfordring, mens vi begge har boet og arbejdet ud fra Banehuset. Nu kalder hverdagen på hende i Smilets by. Byen jeg er begyndt at holde af. Århus. Så anderledes end Odense og CPH.
CPH er stor for mig, fuld af puls og både inspirerende og udfordrende. Man bliver let væk.
Odense er, flad - større by spredt ud og dermed med mindre puls.
Århus er - hyggelig, med puls og jeg bliver ikke væk. Det er heldigt L. bor der. Heldige os.

De næste måneder byder på byggeri. Kunsten er at sortere i de ideer jeg har, der ville forøge byggebudgettet og forsinke færdiggørelsen. At vurdere, at det ikke er NU, der skal ny indkørsel, carport, redskabsskur, glas i den nye terrasse eller tilbygning i stueplan. Det kan godt vente D. Honestly.

Så er der hænderne. De er sure er de, eller nærmere håndledene er. De skal til forsamtale om snart på hospitalet. Lægen vil operere dem, håndledene, ét af gangen.  Det betyder en sygemelding per håndled, UDEN mulighed for at grave have, køre ting væk eller køre i det hele taget. En periode, hvor det sikkert vil tage en formiddag at gå i bad og tage tøj på, med én hånd - og hvor bøger igen kan blive mine kære venner.
En periode, hvor jeg kan drikke en-håndet kaffe, med de venner og bekendte, der vil kigge forbi i Banehuset. Og få hjælp til at knappe mine bukser ;o)

Efteråret, har dermed sine helt egne udfordringer (og bekymringer, neuroser og svedeture).

Kom an. Oh du efterår.

4 kommentarer:

 1. Godmorgen, Prophecy :)Ha' en rigtig dejlig weekend og hils L.

  SvarSlet
 2. Århus er dejlig.
  Udfordringerne tager vi sammen:-)

  - & *Vinker til KaDaHo*

  SvarSlet
 3. Puha hvor det lyder trælst med dine håndled! Sikke'n udfordring! God beskrivelse af de forskellige byer! Det giver mening, og svarer ret godt til min fornemmelse af dem også. Tak for billederne af huset - der sker noget, hva?

  SvarSlet
 4. Av... har du sådan noget tunnelsyndrom halløj i håndledne ??

  Hader altså når der skal skæres i en.... Men... nogen gange er der jo bare ikke nogen vej uden om..

  ............ hmmm

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet