søndag den 22. august 2010

Teknisk fejl

Skrevet fra min telefon. Ikke kun det tekniske fejler for tiden. Er vågnet, efter næsten 24 timers søvn, kun afbrudt af ture til toilettet, opkast og 8 tøj/sengetøjsskift. Er svag men i bedring. Gik glip af svogers fest, en tiltrængt weekend og gensyn med L. Er dog blot taknemmelig over at opkasteriet er stoppet. Phew.

8 kommentarer:

 1. Det er sgu ØV!
  Rigtig god bedring - og god søndag..

  SvarSlet
 2. Nej altså, så kan det da næsten ikke være værre! Ingen pc, og opkast.. Ja jeg føler med dig og håber at det værste er ovre nu. RIGTIG god bedring, og du er bestemt savnet, så se nu at blive rask, så du kan få dig en ny og brugbar bærbar ;))

  Her går det ok nu, efter sidste uges fladhjern af en krop, det vælter ned i stride strømme og jeg har modtaget en totalt hjernedød kommentar fra en anonym læser, men alt det til trods, så syntes jeg det ser ud til at blive en god søndag for mig. Jeg skal nemlig ikke andet end at strikke og slappe idag.

  Jeg skal jo på en lille rundtur snart og håber i sept at besøge bla Lavendel, og jeg fik den tanke at du måske også havde lyst til at vi hilste på hinanden? SÅ kunne vi, hvis Lavendel har tid og lyst, mødes hos hende? Gider du, så spørger jeg hende om det kunne være noget.

  Mange knus
  Henriette ;-))

  SvarSlet
 3. åhh hvor er det bare synd for dig.
  God bedring - altså.
  Kh Karina

  SvarSlet
 4. Mangler du noget...sig til, stakkel!!!!god bedring og kram

  SvarSlet
 5. F***, sikke da en dum ting og så absolut lige i en weekend! Håber du har det bedre nu og hvis ikke, så rigtig god bedring!
  Iøvrigt er det da altid noget at du kan sende lidt nyt fra mobilen, men en mac (kald mig skjult reklamehaj) ville jo være bedre... :-)

  SvarSlet
 6. Aij, manner!! Håber, du har det MEGET bedre i dag!! :-)

  SvarSlet