søndag den 1. august 2010

Det regner.

Det regnede i går aftes.
Det har regnet i nat.
Det regner nu kl. 06:58 søndag morgen.
Det er godt for haven.

Ikke 10 vilde af slagsen, får mig fra min tørre stue, ud på den pakkede cykel mod ølandet. Nixen bixen.
Jeg betænker heller ikke, at holde fødselsdag på en cykel ( i morgen bliver jeg ældre).
Then what? For ferie har jeg.

Jeg tror jeg holder et par dages ferie i sommerresidensen. Tørt og hyggeligt, med fornødenheder, som TV, varmt bad, komfur og L. tæt på (25 meter). Måske daglige udflugter i nærmiljøet.

Hjemme ølejr. Det nye sort.

2 kommentarer:

 1. :-)) Jeg husker lige at sige tillykke med det samme, og tilføjer at JEG har fødselsdag også.. om 12 dage. hihi

  Jeg forstår dig og syntes det lyder hyggeligt med dine planer, SÅ morsomt er det heller ikke at cykle rundt med oppakning og paraplyen klistret fast til ryggen.

  Det ser så herligt ud med din eget lejr der bagerst i haven, faktisk burde du tage og sælge billetter til et grønt og alternativt weekendophold, for fattige studerende på cykelrejse i danmark HA! Hvor er jeg quick hva.. Det skyldes nok det tidlige tidspunkt ;)

  Jeg ønsker dig gode dage og forresten har vi slet ikke fået så meget regn herovre. Der trues med det, men det bliver kun til lidt ind i mellem. Lige nu er der en byge på vej væk herfra.


  Ej, sikke jeg sludrer. Nok for nu. Nyd morgenkaffen hils kaffen og kæresten.

  Knus Henriette :-))

  SvarSlet
 2. Jeg tror, der hurtigt ville rejse sig en nabostorm mod ølejr i baghaven i den lille provinsidyl...hehe - selvfølgelig skal jernhesten ikke ud i det vejr...Hanna stavede sig tappert igennem bogen...eller en del af den..
  en god dag i morgen ønskes, jeg skal ind med bilen, jeg havde et uheld på vej til begravelsen, jeg er bange for, den er totalskadet...men som vi siger på Nordfyn - so what! kram

  SvarSlet