onsdag den 30. juni 2010

VenteværelsetJeg er her stadig. Nede i gear. Jeg tumler med en masse usammenhængende tanker, tanker jeg ikke kan eller har lyst til at sætte ord på for nu.
Derimod er jeg meget glad for lister og punktform. Endnu mere så, efter at min hukommelse har taget endnu et turn for the worse. Jeg klarer fx. fint at gå i skuret efter...ja, hvad var det nu. Kommer tilbage med en skruetrækker for at opdage, at det var en knibtang der var behovet und so weiter.
Så mine dage handler mest om

Praktiske ting :
- fabrikation af kattelem i 3 trin
- havevanding
- arbejde
- forsøg på at huske

At vente på:
- ølejr (uge 28) http://www.kvindelejren.dk/
- svar på undersøgelsen af mine håndled (uge 27)
- at kæresten skal bo og arbejde 6 uger i min by (fra uge 29)
- at planterne, grøntsagerne og frugten vokser
- at Nordfyns teatertrup (eller nogen), er færdige med at øve og spille "Skønheden og udyret", da de larm-forpester mine aftener i haven (efter 10. juli)

Samt muligvis andre ting, jeg ikke kan huske lige nu.

Hvad jeg kan huske (Fordi jeg har taget billeder), er min tur til Århus og de ting jeg lagde mærke tilPå vejen så jeg dette. Også det er gået mig forbi.Også i Århus har de problemer.
Skræmmende fint


Så fin. Stadig.Ja, hold lige op med det

Ikke alt er gråd og tænders knisel. Her sporter jeg fx. kærestens nyindkøbte Diesel Boyshorts i Århus gågade. Så kan de lære det kan de.

3 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Tak for en hyggelig dag. Ikke så meget tak for det sidste billede;-)

  SvarSlet
 3. Hvor er det nogle fantastiske billeder.
  Sneglefælder... hmmm... er det sådan nogle minuature-rævesakse, eller er det mon noget med et net, der falder ned over kræene?

  Hvor må det egentlig være øv at være dræbersnegl. Der er bare ingen, der kan lide dem. Bortset fra pindsvinene, men det er jo ikke ligefrem på grund af deres personlighed :O)

  SvarSlet