onsdag den 2. juni 2010

Nu STOPPER de!

Se på www.tv2.dk Nyhederne:

"Politiet dropper alle sager om sexovergreb i den katolske kirke pga. forældelse. Enkelte sager om blufærdighedskrænkelse efterforskes dog fortsat."

Hvad sker der lige for det. FORÆLDELSE! Tror de, det trauma, det må være at blive sexmisbrugt som ung dreng, forældes?

Mage til gammelt patriakisk syn og et religionssamfund, der generelt har en forvrænget opfattelse af et verdensbillede - nu vandt de fandme igen.

Og ja, enhver sin tro - bestemt, men ikke på fucking andres bekostning, som i, ikke abort, ikke homo, ikke forkert at pille ved små drenge, bare vi ikke bliver opdaget.

For helvede (undskyld gud).

5 kommentarer:

 1. Er helt enig med dig !!!

  Det er sgu for meget !!!!!

  SvarSlet
 2. Jeg kan godt forstå din frustration. Én ting er, at sådanne sager normalt forældes (hvilket også er lidt bizart). Noget andet er, at en hel institution (den katolske kirke) mere eller mindre har accepteret det igennem en årrække. Og at diverse præster, som har begået overgreb, i princippet kan fortsætte med deres job!

  Jeg er helt enig i det sidste, du skriver: Tro bør efter min mening være noget, der vedrører den enkelte - og bør ikke foranledige til at dømme andre mennesker.

  SvarSlet
 3. Ja, jeg er så den som dømmer i denne omgang.

  SvarSlet
 4. Jeg bliver dårlig:

  Onsdag d. 2. jun. 2010; kl. 12:41 af liio for TV 2 Nyhederne (opd. d. 2/6 2010; 13:13)
  Der bliver ikke taget yderligere skridt fra politiets side i en række anmeldte sager om katolske præsters sexovergreb. Det slår politiet fast, efter at have undersøgt 31 sager, hvor præsterne angiveligt skal have forgre­bet sig på medlemmer af kirken. Grun­den er, at sagerne er er forældede.

  "I de sager, der omhandler blufærdig­hedskrænkelse og anden kønslig omgæn­gelse end samleje, ville politiet have indledt en efterforskning, hvis vi var blevet gjort bekendt med sagerne inden forældelsesfristen," siger politi­inspektør Svend Foldager.

  Han understreger dog, at efterforskningen ikke nødvendigvis var ført til en sigtelse og efterfølgende dom i retten.

  Efterforskes stadig
  Fem af sagerne om blufærdighedskrænkelse er fortsat under efterforskning.

  De efterforskes af Sydsjællands - og Lolland Falsters Politi, og her forklarer vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen, at der ikke har været tid til at se grundigt på sagerne endnu.

  "Vi er stadig i gang med de indledende undersøgelser, så det kan sagtens vise sig, at de her sager også er forældede. Vi har været nødt til at prioritere nogle andre opgaver, og er derfor ikke nået så langt," siger han.

  De mange anmeldte sexsager har årevis på bagen, og flere af de mistænkte krænkere er døde af naturlige årsager.

  Med politiets afgørelse ser de nulevende også ud til at klare frisag.

  SvarSlet
 5. Jeg tænker nu mere på sådan nogle generelle fordømmelser, som du selv nævner, af abort, homoseksualitet mv.

  Jeg synes ikke, du dømmer her. Ikke på den måde i hvert fald. Det er vel ikke din tro, der foranlediger dig til at dømme. Det er din menneskelighed - i hvert fald sådan, som jeg ser det (og det kan sikkert også diskuterese :) )

  Jeg tænker bare, at de fleste mennesker vel (forhåbentlig) er enige i, at overgreb på børn ikke er acceptabelt.
  Der er så bare nogle (i dette tilfælde visse højtstående inden for den katolske kirke), som 'overser' det, fordi det er mest bekvemt her og nu. For dem, altså. Ikke for børnene.

  Jeg tror med andre ord, at vi er temmelig enige.

  SvarSlet