torsdag den 20. maj 2010

Lidt tosset er man vel altid

Måske er jeg tosset. Jeg føler mig tosset. På den der mindre charmerende måde, hvor tankerne kører derudaf. Jeg er udmattet, jeg har ondt og jeg er der, hvor det bliver abstrakt, på den ene side at være velfungerende (næsten), arbejdsdame, mens følelses- og tankelivet er helt hen i vejret.
Jeg skriver ikke dette indlæg for sympati og 'det-skal-nok-gå' kommentarer, please dont. Jeg tror ikke på det længere. Ikke nu. Det gør det værre.
Jeg skriver for at få hul på min byld. Fordi jeg den sidste uge ikke har talt med nogen. Sådan talt du ved.For jo slemmere (ja, slemmere, ikke værre), jo mindre får jeg lyst til at tale. Med nogen. Jeg talte med mig selv. I går, i bilen på vej hjem. Eller nærmere, jeg græd og sang med på James Blunt, meget højt, indtil hans melankolske røst og weltschmerz fik læst op for tude og råbekanalen. Du får ikke at vide hvad jeg råbte.

Jeg sov godt. Jeg undlod at arbejde mig selv ihjel i haven inden. Jeg gav mig lov, til at sidde og stirre. - Og jeg tænker over det i skriver, det min veninde skriver, og undrer mig hvorfor det er så svært.

Jeg fører imaginære samtaler i mit hoved, med mine venner og min familie. For dernæst at opgive at tage en rigtig samtale. For de har jo hørt det hele før. Jeg har hørt det hele før. Og jeg er her igen. Basta.

3 kommentarer:

 1. Hvis det du beskriver er at være tosset... SÅ er jeg også tosset...

  Regnede det nu for at være helt normalt... ( ups )... og lidt shit, så.. Nu..

  En god skråle sang jeg har brugt mange gange ... hvor jeg hyler hvergang.. Er Midnight med Yazoo...

  Det er egentlig ikke teksten, men hendes stemmer der rammer noget i mig...

  Ok.. jeg går med på tosset.. Men.. det er sgu okay..

  Mange tanker..

  Hyggehygge... og nyd nu have lidt også ikke.. Skrev hende der er ved at få fnidder af skvadderkål...

  SvarSlet
 2. Sender et knus...har været til bisættelse i dag, snøft - det har man nu heller ikke brug for. Kig ud, så finder vi noget at sparke til :-(

  SvarSlet
 3. Det gør mig ondt at høre prophecy!

  - Godt svaret Lavendel!

  Kh Karina

  SvarSlet