fredag den 7. maj 2010

At messe

Jeg er hjemvendt, efter 4 dage i Bella Centret.

Messe med firmaet, den årlige. Hvor vi som cirkusheste, varmer op, sætter op og er i manegen- Er på 3 dage i træk fra 9-17. Messen er basis for meget af arbejdet det kommende år, men det er også en smule hårdt at være smilende og servicerende så mange timer. Heldigvis er jeg glad for mine kolleger, heldigt nok, fordi vi også skal tilbringe aftenerne sammen. Ud og spise, være på hotel, morgenmad. Efter 4 dage, er det godt at komme hjem. Jeg er altid tæt på at klø mig i skridtet, bøvse og prutte, efter 4 dage med 3 mandlige kolleger....

Mens jeg har været væk, har jeg savnet min have. Gik en runde i aftes og syns den så helt anderledes ud, her 4 dage senere. Godt min weekend er hjemme. I huset. I haven. Med katten.

3 kommentarer:

 1. Lyder som om det godt kunne være rigtig anstrengende, at være PÅ , på sådan en messe. Og at man nærmest har lyst til at krænge et lag "hud" af sig når man kom hjem..... Og bare sidde og nyde stilheden, og at der ikke er nogen om en hele tiden.....

  Håber du får en skøøøn weekend
  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Kære Prophecy, jeg husker endnu fra min tid som erhvervsaktiv høhø, de kurser jeg var på. Om det er det ene eller det andet, så er det massive dage med enormt meget fart på. Sjovt, men også hårdt at være med til.

  Jeg håber at du nå får lidt ro de næste dage, og haven.. ja den har sikkert ændret sig for det har jo regnet og alt er vokset. :))

  Rigtig god weekend og måske kommer kæresten og nurser dig lidt?

  Kh Henriette

  SvarSlet
 3. Ja, hyg dig med huset og haven - det er den bedste terapi efter sådan en omgang- knus

  SvarSlet