tirsdag den 20. april 2010

Friluftsliv?

Efter samtale med både tømrer (x 2), VVS'er, fjernvarmemand og kloakfolk, ser det nu ud til, at den generelle holdning er, at de gerne ser jeg bor lidt i haven sommeren over.
Nærmere betegnet, så meget som muligt, fra byggestart midt maj til forhåbentligt afsluttet byg primo oktober.
Byggerplanerne omfatter nu, at både bryggers og bad i stueetagen skal brydes op, så der kan lægges fjernvarme i stueetagen og føres til 1. salen og, der skal trækkes rør fra toilet 1 til det nye toilet, der skal opstå på 1. salen.

Så har VVS'eren til gengæld også næsten lovet mig, et badekar på 1. sal.

Whats not to like. Honestly, hvis vejret er blot nogenlunde, hvad man ikke kan vide, sommeren over, er jeg helt fin med en hel sommer (læs: 6 mdr.s), friluftsliv i baghaven. Jeg har jo adgang til et fuldt fungerende, omend støvet køkken. Det er jo lidt som Femø, bare 24 uger i stedet for 1 uge.
Der hvor filmen knækker en smule, er toilet situationen. Det er mig lovet, af førnævnte håndværkere, at der fra tid til anden IKKE vil være noget fungerende toilet på grunden, indtil der i slutfasen er to. Hm. Vi lader filmen stå et øjeblik.
Tørkloset. bevares - kein problem, men hele tømningssituationen huer mig ikke rigtigt. På ølejr, har vi et fint 'mande'-hul, hvor de fritstående toiletter tømmes flere gange dagligt, og 'væk var det'. Det ser jeg ikke rigtigt ske i min have.
Det er intet problem at bygge brændeskuret midlertidigt til tørkloset station, med presenning und alles som forhæng, men hvem tømmer og hvor?

Rent boligmæssigt ville en campingvogn være ideel at parkere i baghaven (der er plads), men honestly, så indeholder byggebudgettet ikke campingsvogn-leje. Heldigvis har tømrer 1. (den samme jeg boede hos i 6 mdr.), sagt jeg må låne hans brun/orange camplet. Så sovesituationen er under kontrolle. Det med toilettet må jeg fundere på, det samme med badesituationen. Jeg kan ikke lige se Otterups befolkning acceptere, at jeg benytter den lokale branddam, der ligger i nærheden.
Udendørsbruseren, det må der undersøges lidt i - og så har man jo sin arbejdsplads.

Lyder det ikke lidt spændende? Det syntes jeg faktisk. Kæresten er endnu ikke helt imponeret, set i lys af at hun skal tilbringe meget tid og have sommerjob her (og hun lige har fået det at vide).
Det forstår man jo ikke.
Ps. Hvis du er den, der har en gammel campingvogn, en toiletvogn eller lignende stående, så skriver du lige ikk?

9 kommentarer:

 1. Så vidt jeg ved så er det da normalt at VVS'eren eller vedkommende der skal lave badeværelserne stiller en toilet/badevogn til rådighed. Det må du da kunne forhandle dig til - de er vel interesseret i at tjene penge som situationen er pt?`;)

  SvarSlet
 2. Desværre kan jeg ikke hjælpe. Det bliver da en dejlig udfordring:-)

  SvarSlet
 3. Hmmm jeg tænkte også på sådan ... et lej et badeværelse vogn... Har set dem stå rundt omkring her i området...... + folk komme ud af dem iført badekåbe... hihihihi

  24 uger er edder sgu lang tid ikke at have sit hjem... Men på den anden side... Så siges det jo, at det skal være skidt før det kan blive godt....

  Pøj pøj med det

  SvarSlet
 4. Et kreativ forslag: Hvad med at springe i den lokale brandam 1 x dagligt og tage entré *griner* - så kunne der måske blive råd til et mobil bad/toilet med tiden.
  Jeg kommer lige i tanke om reklamen, hvor tømren står i køkkenet og bordpladen er hamrende skæv og svarer kvinden, der brokker sig: "Den bliver mahogni med tiden!!!
  Pøj pøj med det kommende friluftsliv :0)
  Knus herfra

  SvarSlet
 5. Du kan komme på aflastning herude ind imellem...
  og nogle meter sort vandslange lagt ud på græsset og sat i forbindelse med en bruser kan give et fint udendørs solvarmt bad....jeg holder øje med campingvogne..nogen gange kan man jo erhverve en for et par tusser

  SvarSlet
 6. @ Alice M., du har ganske ret og jeg kan sikkert også få et tørkloset, men campings er sgu lidt federe.
  @Charlotte, ja for sørensen - og jeg glæder mig også lidt. Elsker udeliv
  @ Marianne, jeg tror slutresultatet bliver det hele værd. En toilet/badvogn koster fra 500 kr per uge og det er jeg for nærig til
  @ Kvinde der husker - ja, det kunne man jo så...not ;o)
  @ Lone, du er som altid sød og måske det bliver aktuelt - jeg skal i hvertfald have lavet sådan en bruser ting.
  - Sidste nyt, Chefen har en gammel campingvogn, der måske gerne må oversomre i Otterup hos mig, nu skal jeg blot finde ud af om det har toilet, men så vidt så godt. Juhu.

  SvarSlet
 7. Kan desværre heller ikke lige hjælpe med de ting du mangler, men jeg må da lige sige at det lyder meget spændende - sådan rigtig abenteuer-agtigt :-) Kan alligevel godt forstå at kæresten tygger lidt på den. Mine svigerforældre har et kolonihaveshus og der har de sådan et Campingtoilette/Trockenklosett, ved ikke lige hvad det hedder. Det er faktisk en god løsning og man skal jo ikke tømme det i haven! Det ville jeg heller ikke være så vild med. Jeg krydser fingre for at campingvognen har toilet!

  SvarSlet
 8. Jamen jeg mener ikke et tørkloset. En toilet vogn kan altså tilsluttes alm. kloak.

  SvarSlet
 9. Jeg skal nu ud og besigtige chefens campingvogn, af ældre model (begge). Den har tørkloset og jeg må købe den, så sælger jeg den bare igen bagefter. I hører nærmere.

  SvarSlet