fredag den 30. november 2012

Hjælp til én familie i julen

Nu skal det ikke være sjov og ballade det hele (hvem har egentligt sagt det? Sikke et pisse citat! Nå, anyways, jeg har startet en mini indsamling hos Røde Kors, for at hjlælpe blot én familie til jul hvor det ikke er mad de skal bekymre sig om. Inspireret af dokumentaren om fattige børn i Danmark.

 Jeg har smidt den første and i puljen, vil du give rødkålen?

Hjælp til én familie

Ja, det kan vi også finde på.....



Giv dit besyv med!

tirsdag den 27. november 2012

Til Banehuset?



Overvejer mere eller mindre seriøst at pynte banehuset til 1. december.....Ville give Lebbeliv i provinsen en helt ny drejning? Oder?

lørdag den 24. november 2012

Gay Women Will Marry Your Boyfriends



Giv dit besyv med!

Kender du det?




Når ugen har været  pakket med aktiviteter, lyset nærmest er ikke-eksisterende og fredagen endelig viser sig. Så kan man godt være lidt træt.......





søndag den 18. november 2012

And the winners are.....

Tak til de 7 deltagere i Hvid Magi konkurrencen :o)

Sidder fortsat og bokser med opgave, halsbetændelse og nu også tømmermænd (dont ask), så det er først nu 12:42 at de 2 vindere af 2 x 2 billetter til HVID MAGI, den 27. november  blevet trukket:


KAREN

SARAH

Jeg skal bruge jeres navn, telefonnummer og mailadresse, så lægges der billetter i døren til jer. Så send mig fluks en mail på deefalk@hotmail.com og

GOD fornøjelse.



fredag den 16. november 2012

Opgaver og tennisbolde

Jeg kan ikke huske om jeg har linket til denne blog før, tror jeg fandt den via Maren U.

I dag ramte den igen plet. Jeg skal aflevere opgave på mandag. I kommunikation. Et diplom fag.

20.000 anslag over 8 sider. Penauts i know. Jeg har haft 3 mdr. Jeg har skrevet 58 anslag og 1/2 side. Sæt i gang. Det er bare ikke lykkedes mig at få hul på den opgave (eller få læst stoffet), så jeg har skubbet...og skubbet...og skubbet, og tænkt: "jeg fredag-lørdag-søndag".

Så der var dømt fest i morges, da jeg vågnede med hvad der umiskendeligt ligner en halsbetændelse med dertilhørende tennisbold i halsen, hævede kirtler, koldsved og øjne der svier. Super. Og med eksamen om en uge. Og for at komme til pointen i dette indlæg, så illustrerer dagens indlæg i den anden blog, hvordan jeg tror jeg vil have det næste mandag til eksamen:



Mon det kan give det 2-tal jeg skal have for at bestå? Hvad? Please? Pretty Please?



tirsdag den 13. november 2012

Magien er tilbage


Kan i huske sidste vinter, hvor L. var i Australien og jeg tog til hovedstaden for at se "Hvid Magi", med Sort Samvittighed?


Hvor det var svært at få armene ned, hvis man bare engang har været lidt forelsket i Anne Linnet og hendes Univers?

Hvor jeg var bange for at de ville mishandle Anne og mit univers, men i stedet formåede at lade mig genopleve alle mine ungdomsforelskelser, aftener alene på pigeværelset og det lykkedes dem at lade mig føle mig  "På tværs i mit Univers" med de 300 andre der sad i salen?

Nå. Det kommer til at ske igen. De er her igen. De gør det igen. For sidste gang. De er tilbage og jeg har fået billetter fordi jeg er så skidesød og pæn (og sporty).

Hvad der er endnu bedre (for jer), er at jeg har fået lov at udlodde 2 x 2 billetter til den 27. november. Ja, du hørte rigtigt. Du kan sammen med en ledsager (gen)opleve Hvid Magi, denne gang på Betty Nansen Teatrets hovedscene.

U wanna go? Så send mig en kommentar og fortæl mig hvad dit ynglingsnummer er  med Anne Linnet (nej, den nye plade tæller ikke og jeg vil heller ikke høre hvor mange kvinder du har knaldet)  så deltager du i min lodtrækning på søndag d. 18 kl. 12.00.

Sæt i gang <3





lørdag den 3. november 2012

Jul, og så vil jeg ikke høre mere om det ok?

Tænk sig, at julen kan være en skræmmende pose uhygge. Nej, vi taler ikke om Halloween, som jeg principielt er for gammel (!) til at have en relation til.

Vi taler om rød-nisse-gran-kalenderlys-julegaver-brunkage-kirke julen. I ved den der har luret siden i sommers, hvor jeg måtte erkende at det sgu nok ikke bliver helt som jeg er vant til eller ønskede det.

Men dette indlæg er ikke den forventede klagesang (selv om jeg er syg, har deadline om 3 uger på en opgave jeg knap har begyndt og fredag var en lorte dag på job). For jeg har fundet en løsning og taget en beslutning.

Uanset havd jeg gør, vil december bringe nogle minder der vil trække tårer. UANSET. Det bliver min første jul uden min mor. Uden nogen jeg er i familie med. Uden nogen jeg skal give de STORE gaver til. Så uanset hvor dysfunktionelle mine familieforhold har været og hvor traumatisk jul kunne føles, så er kagen pludselig en anden, når man ikke har den. For man vil jo gerne inviteres ikke?

Inviteret er jeg blevet. Til hele 5 steder. Kærlige, dejlige venner, hvor jeg sagtens kan se mig selv gnaske marcipan og smugdrikke ovre i hjørnet som den hyggelige tante/moster/veninde jeg er. Scotland vil også gerne holde tysk jul (!) med mig, så det er ikke der skoen bider (sagde Amalie).

Det går bare ikke. Det er for svært at være her i julen. Jeg forstår godt, at jeg får en reaktion uanset, men at være her, hvor vi holdt den sidste jul med min mor, i Banehuset, med det samme klima, ....det går bare ikke. Jeg får allerede nu knopper over stablerne af brunkager i Netto og ticks når jeg passerer andedisken i Kvickly.

Hvad gør Sportsstjernen så? Hun tager sgu da til Club La Santa julen over og tager på hhv. Yoga og Løbekursus! 20-25 grader og daglig mulighed for alt fra dykning, løb, cykling og kajak. U name the Sport, de har det. Og da jeg ved der stort set er booket ud julen over, må der være nogen jeg kan drikke mig i hegnet med juleaften i baren, right?

Så jo. Der vil blive tårer og jo, det er ikke hvad jeg troede skulle ske med jul i år, men det er der så meget i livet der viser sig ikke at være.

Har du holdt jul andre steder end med din familie?