fredag den 29. april 2011


Weekenden truer. Jo den gør. Om 40 minutter er arbejdsugen omme. Den har været fin. God stemning, masser at lave, inspireret. Travl ikke stresset. I denne uge har jeg elsket mit job.
I denne uge skal arbejdspladsen slutte med at være social. Bowling. Frisk som jeg er blev jeg tilmeldt og nu. O.r.k.e.r. jeg det ikke. Så det gør jeg ikke. Det er en balancegang. Med tilmeldinger. Ofte vil jeg gerne aktiviteter, invitationer, og sammenkomster når de klækkes - og når jeg når til dagen, så ..kan sagen være en ganske anden. Sådan en dag er i dag. Bowling er ok. Job er ok. Men begge dele, en fredag hvor jeg bør lade om til moder-besøget lørdag/søndag ...ikke gennemtænkt.
Så jeg bailer. Det er ok. Jeg har BPD. Det ved de ikke alle. Men jeg ved det og så må jeg godt (ikk?). Mit o.r.k.e.r. dækker over, at det kræver energi, når fritid og job skal forenes. Når rammerne ikke er jobrammer, men menneskene er. Jeg bliver hurtigt fanget i følelsen af folkeskolens skolegård, hvor det at være den ensomme, den bebrillede, den belæste, den mobbede, sidder lige under huden. Det er ikke sandheden på jobbet. Jeg er ikke ensom, jeg er sjov, jeg har sjov, jeg er kompetent, værdsat.
Alligevel tager det ikke følelsen væk, når man klæder om, kører der ind, står i kø til bowlingsko, bowler, spiser fra buffet. Følelsen vil altid være der, hence det kræver energi, at deltage - og i dag skal jeg spare den energi, til i morgen, hvor moderlandet kalder. Hvor jeg heldigvis har en buffer-bror og 2 gange speedsnakker veninder af min mors.

Its all about balance and priorities with BPD

torsdag den 28. april 2011

Efterlysning

Nu fik jeg jo i mit Award indlæg afsløret at jeg er en troløs blogsuger. Jeg vil derfor pointere, at du ikke skal føles noget pres af den grund.

Du er dig, og din blog er 120% dit område.

Hvis du "lander" mig som fast læser, betyder det blot, at vi er to mennesker, der har noget til fælles. Noget der giver genlyd eller måske har du noget jeg endnu ikke ved jeg har eller ikke har. Eller at jeg test-læser dig.
Så ser du ser mig som fast læser den ene uge, for at være forsvundet den næste, betyder det ikke du ikke er et spændende, interessant menneske. Det betyder, at du muligvis er klogere, smukkere, mere kreativ, mere/mindre aktiv eller alt muligt andet, som gør, at vi i den virkelige verden heller ikke ville finde genklang hos hinanden.

Man kunne så argumentere for, at man kunne blive og lære noget, udvide sin horisont - men jeg tror fast på at der er mange mange søde mennesker derude og man kan ikke være venner med alle. Og når vi taler blog, er min eneste regel, at det er lystbaseret. Jeg skriver hvad jeg vil og gider. Har set andre med samme dogme og jeg læser med, hvis du rammer mig. Nogle gange rammer du med dine store armbevægelser, andre gange med en lille fin detalje. Jeg skal kunne mærke dig.

Når alt det er sagt, så er jeg efter de indledende øvelser/uger ret loyal i mit "fast-læseri". Nyder kontuniitusiteten (stav det lige selv hva!), de  relationer man bygger op, der ikke kræver troskab, fast udveksling eller arbejde - når grundkemien er der. Og blogland amazer mig gang på gang, med den støtte jeg finder.
Thrill me baby!

De nyeste blog fund for mig lige nu, er amarOrama og Fru Z, men måske du har et top nice link til en blog jeg bør tjekke ud. Smid alt imod mig, jeg er klar både til krea, følelser, rejser, have, hus, børn og kommunikation!

onsdag den 27. april 2011

Udetid

Glade beskidte fødder

 Due ægteparret, der mistede ungen sidste år er tilbage 

Hr. Bøg står i fuldt skrud

Katten har indtaget havehynderne

 Tur til svigerfamilien i midtjylland

 Ukrudt på taget i midtjylland

 Pænt

Udeliv er godt liv.

tirsdag den 26. april 2011

Award

Ja ja, vi har et kærligheds/had forhold til det med awards. Da jeg startede bloggen var det SÅ ÆREFULDT, så gik der lidt discount i det og så og mange frasagde sig det.

Men jeg har fået én. Som i Kristines Dilemma har givet mig denne her:


Og da min ynglingsfarve p.t. er lyserød (go figure!), og jeg godt kan lide Kristines finurlige blog, så siger jeg tak som byder og tager den op men har skiftet nogle af spørgsmålene ud med egne spørgsmål (because i can):

Hvilke blogge følger du?

Jeg følger en del, mellem 80 og 100 af gangen. Jeg er troløs og skifter glædeligt mit læserskab ud, hvis jeg ikke føler mig grebet eller underholdt.

Favorit make-up mærke? Skiftet til Favorit haveredskab:
Min plæneklipper. Det er som at støvsuge udenfor og det der før lignede et syndigt rod, er pludselig en nysselig opryddet kæmpestue.

Favorit tøj mærke? Skiftet til ynglingsværktøj:

Bore/skruemaskine, helt sikkert - fuck man kan skrue ting sammen in no time. Ønsker mig for vildt en dewalt lithium med 2 akkuer, den min tømrer har, som jeg er kommet til at låne....NØJ, det er godt gear.


Dit "må ha" make-up produkt? Skiftet til Dit "må ha" fodtøj:
Støvler og sandaler med hæl. Intet andet. Nå jo, de 4 par gummistøvler. Elsker gummistøvler.


Din favoritfarve?
Ja, det var så lyserød, men alle bortset fra gul er gode.

Parfume?
bla.Calvin Klein, Euphoria

Favoritfilm?
Schindlers List

Hvilket land vil du besøge og hvorfor?
Australien, fordi min kæreste er der
Hvad glæder du dig mest til i nærmeste fremtid?
At alting blomstrer og gror og at L. kommer hjem

Jeg giver awarden (kun lidt brugt), videre til Fru Z, fordi hun er møj sjov og hun er en vinder!

fredag den 22. april 2011

Forsøger

....at sætte aktivitetsniveuet ned i morgen. Har arbejdet i hus og have næsten nonstop siden onsdag aften. Jeg har svært ved at stoppe. Jeg nyder aktiviteterne. Nyder at være ud og bygge, grave, plante og male.

Men jeg kan ikke sætte grænsen. Jeg klør på indtil jeg er udmattet fysisk og psykisk. Jeg går i selvsving. Min krop kan ikke arbejde så hurtigt som jeg sætter projekter i gang. Min krop kan ikke følge med mine tanker, og jeg slår mig, falder, taber ting, vælter ting. Kun småskrammer og blå mærker. Intet alvorligt. Jeg går fra nydelse af solen, fingrene i den varme jord, hånden om hammeren, - til hektisk, stresset og med tanker der kører i ring. Jeg bliver irriteret når telefonen ringer, når en sms bibber ind, når nogen taler til mig. Jeg har ikke tid. Must work. Must produce.

Kender i det? At man ikke kan stoppe? At man kun ser det der mangler, ikke det man har lavet. Det æder en op. Mine tanker kører og kører. Tvangstanker virker ikke som det rigtige ord, men jeg kan ikke stoppe fx. en sang der kører i hovedet, en tanke, et tal. Min krop er stresset, den er træt, fordi jeg flytter og løfter og skubber med ting. Det eneste ro er søvn.

I morgen hedder øvelsen:
Træk vejret. Stop tankerne. Vær tilstede. Med dig selv. Ingen afledningsmanøvre. Min sværeste øvelse. Ellers ender disse fine smukke solskinsdage med at være forbi, uden at jeg har været tilstede. Måske skal jeg tage ud til vandet. Væk fra opgaverne. Måske.

torsdag den 21. april 2011

Kl. lort tidlig

Jeg ved ikke hvad det er, men når der ligger en stribe fine feriedage foran mig, kan jeg ikke sove længe. So here I am, med kaffe, ild i brændeovnen og den elskede Mac. Jeg lovede jer doku på noget nyt bygge bob, jeg satte i gang i weekenden. Jeg ville lave en spire-børnehave-hylde. Økonomien bærer endnu ikke et drivhus, så tanken var, at en slags reol i enden af garagen/carporten, kunne dækkes af med plastic, så jeg ikke hver aften skal bære spire-børnene ind, - og ud igen hver morgen.

Jeg satte mig ned og kiggede på den carport ende

Hm, ikke i særlig god stand.

 Pilrådden faktisk. What to do.  

Vi river fætteren ned. Man skal ikke bygge på råddent fundament vel?

 Starten er gået til udendørsreolen

 Overskuddet fra loftbeklædningen på 1. sal, får ny funktion: carport-bag-væg

 Da solen sænker sig søndag aften, ser det sådan ud


 Jeg er ganske tilfreds med resultatet. Det skal males sort, og man skal ikke kigge med en lup, der er et par håndværksmæssige brølere, men spirer kan stå i fint læ og sol her. Nu mangler der blot lidt hylder, dem bikser jeg sammen i påsken


 Mens jeg bygger, kigger katten på have. Vi er begge i tvivl hvad det her er. En plante, hvor blomsterne har samme farve som stængler og blade?

 Husker ikke at have plantet den 

 og det hollandske bed, går amok i Purrissima, tidlig tulipanslags har jeg lært af naboen. I går begyndte de lyserøde at folde sig ud. 

Påske tegner dejlig. Byggeprojekter, maleprojekter, haveprojekter og besøg af bror, veninder og et besøg hos svigerfamilien i Midtjylland.

God påske alle sammen :o)

onsdag den 20. april 2011

Nu leger vi lige...

Nu leger vi lige, at vi er i Australien. Her er kl. 04.00 om natten, og det er dermed den 21. april, så derfor:


Hun var ikke født, da Tommy Seebach forandrede alle fødselsdage i danmark


men hun elsker tegnefilm, hov undskyld, animationer:



og Welsh corgi hunde:



og pingviner:



og lidt etnisk



og sidst men ikke mindst




Tillykke med fødselsdagen Skat <3

lørdag den 16. april 2011

Bygge Bob

Som opsamling på al ugens snak om byggeri, "you can do it" og konkurrencer, gjorde jeg klar på 1. salen til at kampmale badeværelset. Kl. 07.30 var jeg klar med kaffe, P3, arbejdstøj og en nutellamad i maven.



...for derefter at tusse ned i haven og bygge den her:


Kan du se hvad det er?



Nu malet sort


Det er da en brændeskjul-læskærm-have-bar. Nemlig. 


Sidste år skældte jeg ud på de her, der ikke ville gro som de andre frø, og ikke blomstrede. Overvejede at flå l.o.r.t.e.t. op, men nåede ikke til det. Og se nu. Der er én lille blå blomst på. Mon det er forglemmigej? Nej, jeg kan ikke huske hvilke frø jeg strøede ud sidste år


Klematissen (tissen?) kampvokser


Spire-børnehaven sættes ud hver dag. Og ind hver aften. 



Jeg bliver nok NØDT til at bygge noget i morgen, hvor de kan stå ude natten over. 


Radiserne, sået 3. april kan derimod stå ude dag og nat. I køkkenhaven :o) Good girls!


Og de hollandske tulipaner er BARE klar. Måske i morgen? 

torsdag den 14. april 2011

læs.og.forstå.

Tusind tak for alle jeres stemmer og fine tanker. Score ser dags dato således ud:

Placering  Stemmer     Point
   32        23        225
Reglerne er, at de 50 højest placerede bliver vurderet af et dommerpanel. Jeg har ligget på 28. pladsen (i går), men da flere og flere melder deres fine projekter til, skifter placeringerne dagligt.
 
OG jeg har ikke læst reglerne ordenligt, eller tænkt mig om. Konkurrence hedder "Selv-byg", og det betyder selvfølgelig (dahh...Prophecy), at de eventuelt kr. 50.000 går til materialer hos firmaet og man så selv skal bygge.....Godtnok elsker jeg at bygge, og kan snildt bikse både en kattetrappe og en kompostbeholder sammen, men at bygge et anneks/studie/en skurvogn, er måsle liiiige lovligt ambitiøst.
 
Nå, jeg har besluttet at tage den hurdle, hvis den kommer. Om jeg vinder eller ikke, så er projektet der, og det skal nok blive realiseret på et eller andet tidspunkt. Indtil da, suger det god karma, fra mig, fra L., og fra alle jer der har stemt.
 
Af hjertet tak (er træt af at jeg ikke kan se barnedåb i idag). Øv.

tirsdag den 12. april 2011

Rigtige venner

Det blev vi aldrig. Jovist, han havde m2 og plads og privatliv. Og indbygget toilet, køkken og køjesenge, men han havde også hjul og jeg kunne ikke tilbyde ham, det rullende liv. Han var simpelthen for stor og for tung til min bil, så han var aldrig rigtig glad. Jeg var heller ikke, selv om en morfar i ham var luksus sidste sommer - men nu får jeg mit nye allrum ovenpå og drømmer om en skurvogn/hule på hans plads


og deltager i en konkurrence hos Stark. I kan stemme på mig, bare tryk på billedet :o)

Nu må vores veje skilles. Brunos og mine. Campingsfætteren og havedamen. Its over. Det er slut. Bye bye og rul fint med en ny ven, måske en med børn, liv og glade dage. Slut med morfartilværelsen i bunden af en have.

Tryk på billedet og se annoncen

mandag den 11. april 2011

Tak!

Man bliver helt bimmelim på den gode måde af sådan en weekend!




lørdag den 9. april 2011

Rigdom

Rigdom denne weekend er; en klematis  mere


 En potmaker 

Pakke fra amazon

 Selvgjorthed

Bogudsalg på biblioteket

 At åbne pakke fra Amazon


 At finde bøger om sig selv

 En radiator

 Et badmøbel

 Stjernelys og toilet 


...og 104 dage til hende her kommer hjem