onsdag den 30. juni 2010

Venteværelset



Jeg er her stadig. Nede i gear. Jeg tumler med en masse usammenhængende tanker, tanker jeg ikke kan eller har lyst til at sætte ord på for nu.
Derimod er jeg meget glad for lister og punktform. Endnu mere så, efter at min hukommelse har taget endnu et turn for the worse. Jeg klarer fx. fint at gå i skuret efter...ja, hvad var det nu. Kommer tilbage med en skruetrækker for at opdage, at det var en knibtang der var behovet und so weiter.
Så mine dage handler mest om

Praktiske ting :
- fabrikation af kattelem i 3 trin
- havevanding
- arbejde
- forsøg på at huske

At vente på:
- ølejr (uge 28) http://www.kvindelejren.dk/
- svar på undersøgelsen af mine håndled (uge 27)
- at kæresten skal bo og arbejde 6 uger i min by (fra uge 29)
- at planterne, grøntsagerne og frugten vokser
- at Nordfyns teatertrup (eller nogen), er færdige med at øve og spille "Skønheden og udyret", da de larm-forpester mine aftener i haven (efter 10. juli)

Samt muligvis andre ting, jeg ikke kan huske lige nu.

Hvad jeg kan huske (Fordi jeg har taget billeder), er min tur til Århus og de ting jeg lagde mærke til



På vejen så jeg dette. Også det er gået mig forbi.



Også i Århus har de problemer.




Skræmmende fint


Så fin. Stadig.



Ja, hold lige op med det





Ikke alt er gråd og tænders knisel. Her sporter jeg fx. kærestens nyindkøbte Diesel Boyshorts i Århus gågade. Så kan de lære det kan de.

søndag den 27. juni 2010

Velkommen til haven

Det er længe siden, jeg har vist jer haven, so here it goes - efter morgentur med kaffekoppen.


Min nyopdagelse: det er ganske enkelt at dyrke jordskokker, og planterne er majestætiske.


Starten på en rød buskbønne.




Iceberg.



Ærter, der begynder at blomstre.



Tror dette er skovjordbær, fra den forrige ejer.



Forsøg på at plante græs. Skulle bruge stenene der lå, andetsteds.



Solsikkerne. Kærestens.


Blandet salat.




Ynglingsplanten. Squash.


Hindbær. Mon det giver afkast i år?




Morgenens overraskelse. Det gamle, voldbeskårne (ikke af mig), æbletræ, har sat 4 frugter. <3


Trofæstuppen.


Nyder jeg det? Mere end jeg nogensinde kunne ane og turde håbe på.

fredag den 25. juni 2010

Sommertid og andre

Sommertid, er strand, tanker, eftertænksomhed, at være, at fiske, bade, hvile sjælen, suge kraft. Sommertid er på en måde mere levende, end nogen anden tid. For mig.
Jo, tunge tanker dukker op, Tunge tanker om ligustersmålighed og pastelnærrighed. Tanker om formål med mennesket. Samværet med andre. De nære, de fjerne, dem der er anderledes. Og er de så anderledes, som jeg føler det?
Havde en oplevelse til Skt. Hans. Tog med venner og kæreste til stranden. Lidt sent, vel informeret om, at bålene nok var brændt ned. På gåturen fra bilerne til vandet, med blogvenindens to milde, søde men på det tidspunkt meget gøende hunde, møder vi en kvinde med en hund. Venindens hunde ville hilse på, på deres larmende facon, og den udkårne, noget større hund så en smule skræmt ud. Fair nok. Men da de to små-gøende hunde nærmer sig, råber. Ja, råber kvinden: "NEJ. NEJ". Uden nærmere forklaring, blot med at meget ondt blik mod os/hundende. Det skal siges at alle hunde var forsvarligt i snor.

Man kan diskutere, om hun panikkede. Om hendes hund reelt var bange for, eller ikke kan sammen med andre hunde. Det der skræmte mig, var hendes blik mod os. Meget hårdt, meget vredt og....skræmmende.
Den slags skræmmer mig. Det gør mig sensitiv, så sensitiv, at jeg endelig på stranden havde svært ved at slappe af. Følte at de andre mennesker omkring os, med familie, bedsteforældre og børn (og hunde), kiggede på os. Kernefamilierne.
Vi var anderledes. 4 frie kvinder, af forskellig alder, med to gøende entusiastiske hunde. Der kom for sent til båltalen.

Det er den slags oplevelser, der gør at jeg ofte foretrækker mit eget selskab. Med supplement fra og af de nære mennesker i mit liv. Jeg har sværere og sværere ved større offentlige forsamlinger, fordi den vurdering man foretager af andre og andre foretager af mig, er svær at rumme. Måske vurderer de andre slet ikke - men i mit hoved sker der rigtigt mange ting, og jeg bliver usikker.

Sommertid og andre.


søndag den 20. juni 2010

Stegt


Der var inviteret til kombineret 40 og 50 års fødselsdag, i haven. Med telt, lanterner og glade gæster. Lidt koldt endte det med at blive, men når sprutten går ind, kommer varmen. Nu sidder jeg så her. Stegt. Dagen efter. Ikke så stegt som aftenenes menu, en himmerigsmundfuld med fuldt ansigt, men alligevel.




Tænk at have en mor, der har orkester og spiller saxofon. Min arbejder bare i Brugsen.


Nu vil jeg pakke min kuffert, få lidt vand i hovedet, inden jeg begiver mig på job. Vi kører til Göteborg. Mig og de 3 gutter, for at kigge på produkter vi forhandler. 7 timer i bil, med prut, platte jokes og tømmermænd. The joy.

fredag den 18. juni 2010

You See?

(Note til selv, godt tagrender skiftes snart)
Det viste sig, at de søde (de er faktisk søde), VVS' gutter havde spiddet antenne/tv/netkablet med en fed skrue, inden de havde forseglet molevitten bag mine nye paneler, der skjuler den ligeledes nye fjernvarme.

Youseemanden, kom ikke til aftalt tid. Man kunne så her i gaden, observere mig, med røven i vejret, frustreret og irritabel, luge det sidste af køkkenhaven, gøde, så røde forårsløg, vintergulerødder, vande det nysåede, male rør til nye radiatorer, grunde mørtel lagt på forleden i væggens huller, male væggen de steder hvor der er mørtlet, luge foran huset, så naboerne ikke tror jeg er et komplet svin, feje indkørsel (nej, jeg er ikke blevet liguster menneske), hænge vasketøj op,.......indtil manden kom. Smilende, undersøgende, gravende i haven efter kabel (!), og vupti efter 60 min var jeg igen online, og med mine 56 kanaler i behold.
Regningen afleveres SÅ meget til VVS'chefen til de to søde VVS drenge.

Nu er min fri fredag eftermiddag pludselig gået. Jeg eeelsker og holder normalt mine fredag eftermiddage fri. Til lige hvad jeg vil, der oftest ender i en god laaang morfar. Men ikke i dag. Ingen lur, ingen bloglæsning, intet andet en praktiske ting. Og træt. Jeg er træt. NU. Men jeg er tilbage for en stund....

Håbet er lysegrønt

Jeg er faldet lidt til ro efter sidste indlæg. Jeg beklager. Af og til kommer den uregerlige indre 4-årige ud, og skriger. Og hun får lov, fordi hun aldrig fik lov, som 4 årig.

Det er fredag, alt er lysere på en kort arbejdsdag, når hus og have kalder. Hvis jeg er heldig (håb er lysegrønt, som bloggen), kommer der TV/Internetmand og fikser de kaputte kabler. Tager jeg oveni arbejdspc'en med hjem, er der chance for et online liv i weekenden, inden jeg søndag aften drager til Göteborg på arbejdstur til onsdag.

De tekniske udfordringer denne uge, har gjort at jeg har været meget lidt aktiv hos jer andre. Jeg har læst jer sporadisk, men ikke kunnet kommentere det store. Og besvarelse af mails, har været en by i Ruslandski.

Det kommer. Jeg er ikke forsvundet fra blogland eller mailland. Blot teknisk udfordret af omstændigheder.

(Ps. hvis i ikke hører mere, har internetmanden ikke løst problemet)

torsdag den 17. juni 2010

JEG GIDER IKKE!

Jeg GIDER IKKE:
- at VVS folkene har kappet tv såvel som internetforbindelse
- at VVS folk har lavet huller i min pudsede mur i stuen
- min bærbare er til rep
- at min blog ligner lort fordi jeg ikke kan logge på hjemme
- jeg har købt møjdyr ledning til campingsvogn og der så stadig mangler forbindelsesled
- at det gødning jeg købte i går (økologiske hønselortpiller) lugter af lort
- at min kæreste er i eksamenstress og skal arbejde i Århus når hun er færdig
- at min støvsuger er ved at give HELT op
- at se flere lesbiske dvd film fordi mit tv ikke virker
- at jeg har annulleret gummistøvle handel, fordi kr. 1.200 alligevel er lidt meget når man har et husrenoveringsbudget der skrider
- andet end rode i haven og holde fri fra folk og job

JEG GIDER IKKE. BASTA.

mandag den 14. juni 2010

at layoute

Nøj, det er gøgemøj at sidde på sin arbejdspc (!), på sit arbejde (!) og forsøge at layoute. Tror jeg stopper igen, og lade billedet stå et øjeblik.
JEG VIL HA MIN PC TILBAGE!

torsdag den 10. juni 2010

Bær og og afvent

Når jeg ikke kan lægge foto på, kan jeg ti-hverti-fald lege med layout og diverse. Bær over. Skal finde det der føles rigtigt.

Down time

Min bærbare, er sendt til førstehjælp hos forhandleren. Forhåbentligt tager de sig af den på reklamationsfristen. Det betyder, at i for en tid (sidste gang gik der 3 uger), må undvære billeder her på bloggen. Æv.
Kan bedst selv lide fotos på bloggen (og andres for den sags skyld), og siden der både er fødselsdag og dyrskue i weekenden (arbejdsrelateret), havde jeg planer om mange mange søde dyrebørn og glade mennesker. Nu må i forestille jer dem.

...Og gider nogen lige slukke for vandet?

tirsdag den 8. juni 2010

Fortelt del 2.

Hun kom.
Hun så.

Hun sejrede.
Jeg drak Asti og observerede sammen med katten.










Der mangler nogle stænger, der er ingen pløkker (man kommer langt med mursten) og der er muligvis byttet om på en stang eller to. Men det står. Det står Gudhjælpemig.

lørdag den 5. juni 2010

Otterup = Twin Peaks?

Vågner kl. 06:00, solen skinner, fuglene synger. Jeg tager en kop kaffe under armen rundt i haven. Det lover for endnu en dejlig solskinsdag.

20 minutter senere
Tåge og et fald i temperaturen på 5 grader. Hvad sker der for det?

fredag den 4. juni 2010

Scheisse (med et eller to eller tre s?)

Mit hus i morges, indeholdt intet mindre end 2 VVS mænd, 2 elektrikere, og en forvirret skorstensfejer - og selv om jeg ikke er vant til så meget testostoron i mine private gemakker på én gang, er der jo en mening med galskaben - der installeres fjernvarme og rodes generelt.

Dagens SCHEISSE (helt sikkert 3 S'er), gælder min bærbare - Udover den hyggelige "Godmorgen, jeg starter nu"-lyd - intet. Intet billeder, for sgu helvede da også (Undskyld Gud).

Nu håber jeg naivt, at når jeg hjemvender efter lukketjansen på job i dag (og solen sikkert er væk), og trykker start, at den siger "Godmorgen" og har billede. Jeg håber.

torsdag den 3. juni 2010

At campingsvogne

Vejledning i at gøre sig selv til mester over ukendt land

  • Man køber en campingsvogn, der er 4 år yngre end kæresten 
  • Man beder basisgruppen på 6 kvinder, bugsere tingen ned i baghaven
  • Man ser den an
  • Længe
  • Man vælger en dag, hvor man først er hjemme fra job 17:30 og solen skinner
  • Man slæber de 4 tunge poser med fortelt (!) ud på græsset
  • Man pakker ud, og opdager 2-3 ridser man straks vurderer kan lappes med gaffa (Står ved, at det der ikke kan fixes med gaffe eller strips, kan ikke fixes)
  • Man planlægger, at lægge alt ud på græsset i organiserede bunker. Man har vel slået et 3 mandstelt op
  • Man ender med at vælte rundt i stænger, forskellige lettere jordslåede telt- og plasticsider og konkluderer, at Isabella fortelt ikke er som et 3 mandstelt (se nedenfor)



  • Solen skinner. Man har kjole på og beslutter at gå ind og få blodsukkeret op med lidt mad og evt. skifte til noget mere handytøj.



  • Man kommer ud igen kl. 19:30, efter TV dinner og er overrasket over, at ingen har sorteret eller sat stængerne sammen, og kigger bebrejdende på katten
  • Man går ind og tænder sin computer, og googler: "Isabella fortelt 1991" og opdager en kæmpe verden, med jubilæums- og hyldest videoer til Isabella forteltes ære. 
  • Man overvejer om man har købt ind i en verden, hvor man ikke helt kan bunde eller overskue det image, der følger med en campingsvogn med fortelt.
  • Man føler lettere skyld over ikke at have et 'groundcover', så man ikke ødelægger telt og stænger
  • Man sucker det op, og går målrettet efter instruktionsvideoer, hvor alle indeholder mere grej, end der fulgte med mit Isabella ("Tillykke med dit nye (!) Isabella Penta").
  • Man går ud i haven og finder ganske rigtigt navnet Penta, printet på teltet. Man går ind og genser videoen, der viser to mænd, der på 4:35 sætter Penta op. 
  • Man overvejer om man skal være bekymret over udtalelser som: "Du kan med fordel anvende ekstra udstyr det og det, når du slår teltet op", samt "Det er en fordel at være 2 til at slå teltet op".
  • Man beslutter at Isabella Penta producenter ikke skal bestemme og går ud i haven igen.
  • Man ser situationen an og drikker lidt vand
  • Man ringer til kæreste, der ikke syntes empatisk eller villig til at komme fra Århus og være en fordel
  • Kl. er nu 20:30
  • Man sukker dybt og beslutter, at gøre det til en positiv udfordring
  • Man skimmer videoen af de fordelsagtige to mænd (!), der glade slår Isabella Penta op med ekstraudstyr
  • Man ryger en cigaret
  • Man tager tyren ved hornene og begynder at bugsere de 40 kg+ tunge telt ind i meget lille, lettere modvillig rille (hvor man med fordel kunne have sprayet med glid-let-Penta). Se nedenfor.


  • Man bemærker, at solen er ved at gå ned. 
  • Man overvejer hvor lang tid det vil tage at 'rille-uden-glid-let-spray' vil tage.
  • Man fortsætter og kompenserer ved manglende 2. person, ved at tage stige op til campingsvognens tag og herfra hive.
  • Efter 20 minutter mere, holder man pause og ser situationen an. Se nedenfor.

  • Man beslutter, for ikke at skulle opstille nattespots, at fortsætte Penta udfordringen, indtil det er rillet færdig og så holde fyraften med te.



  • Man hepper på sig selv, ryger en cigaret og ser beundrende på sit eget værk. 1 stk. Dominator campingsvogn, med Isabella Penta kåbe.
  • Man bobler af overskud, og sorterer stænger inden man kryber ind foran flimmeren med te. Se nedenstående.


----fortsættelse følger.

onsdag den 2. juni 2010

Nu STOPPER de!

Se på www.tv2.dk Nyhederne:

"Politiet dropper alle sager om sexovergreb i den katolske kirke pga. forældelse. Enkelte sager om blufærdighedskrænkelse efterforskes dog fortsat."

Hvad sker der lige for det. FORÆLDELSE! Tror de, det trauma, det må være at blive sexmisbrugt som ung dreng, forældes?

Mage til gammelt patriakisk syn og et religionssamfund, der generelt har en forvrænget opfattelse af et verdensbillede - nu vandt de fandme igen.

Og ja, enhver sin tro - bestemt, men ikke på fucking andres bekostning, som i, ikke abort, ikke homo, ikke forkert at pille ved små drenge, bare vi ikke bliver opdaget.

For helvede (undskyld gud).

Så kører toget?


Tirsdag
Møde med VVS mand og hans Sidekick. Sidekick skal udføre etape 1, i VVS delen af stueetagen, der omfatter:
  • Opbrydning af badeværelsesgulv (mit job, but how to?)
  • I lægning af ny gulvvarme til fjernvarme
  • Fjernvarmen aktiveres i bryggers i helvede af ledninger (!), rør og fordelingsting
  • Næsten ny 110 L varmtvandsbeholder til el, skiftes til 160 L beholder til fjernvarme
  • Der monteres to massive radiatorer i stuen med tilhørende lednings-rør helvede, dog forsøgt skjult i paneler (!)
  • Der foretableres kontakt af vand og fjernvarmerør til 1. salen, hvor vi fortsat afventer byggetilladelse.
Prisen, boligkaoset og støvet taler vi ikke om. Der sættes i gang, torsdag næste uge - Toget kører....